سرآمد اخبار
وزیر صمت
صنعت و معدن

وزیر صمت: ۸۰۰ هزار تن اقلام اساسی از گمرک ترخیص شد

وزیر صمت گفت: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالا از بنادر ترخیص شده اند که ۸۰۰ هزار تن آن جزو اقلام اساسی بوده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رزم حسینی، وزیر صمت در گفت و گوی اینترنتی با خبر ۲۱ اظهار کرد: طبق بررسی‌هایی که امروز از گمرکات بندر عباس داشتیم، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالا از بنادر ترخیص شده اند که ۸۰۰ هزار تن آن جزو اقلام اساسی بوده است.

وی بیان کرد: این ۸۰۰ هزار تن اقلام اساسی شامل برنج، کنجاله سویا، ذرت و گندم بوده است. البته بیش از ۳۵ هزار تن برنج نیز ترخیص و به بازار تزریق شده است. پیش بینی می‌شود بعد از ترخیص این کالا‌ها ظرف مدت یک هفته تاثیر این تزریق اقلام اساسی در بازار‌ها را ببینیم.

وزیر صمت در ادامه به اهمیت همکاری نهادهایی نظیر بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، گمرک و دستگاه قضا برای ترخیص اقلام مورد نیاز کشور اشاره کرد و گفت: هستند افرادی که اقدام به ترخیص کالای خود در گمرکات نمی کنند و بر همین اساس گمرک بر مبنای قوانین داخلی خود، زمانی که واردکنندگان نسبت به ترخیص کالاهای خود اقدام نکنند آن ها را تحویل سازمان اموال تملیکی قرار می دهد تا از آن طریق کالاها توزیع و وارد بازار شوند.

رزم حسینی بیان کرد: فردا طی بازدید هوایی و میدانی از نحوه ترخیص کالا از گمرکات شهید رجایی و باهنر مطلع خواهم شد. خوشبختانه ذخایر راهبردی کشور خوب است و مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. البته باید شرایط جنگ اقتصادی را هم در نظر بگیریم.

اخبار مرتبط

وزیر صمت: ارتباط دلار با کالای داخلی را قطع می‌کنیم

سرآمد اخبار

وزیر صمت مطرح‌کرد: توجه هم‌زمان به صنف و صنعت در ساختار جدید وزارت صمت

میلاد جانه

وزیر صمت: بسته نیاز مالی صنعت تنظیم شد| موافقت با احیا شورای عالی صادرات

میلاد جانه

وزیر صمت: برای خرید خودرو عجله نکنید

میلاد جانه

وزیر صمت: موافقتنامه تجارت آزاد با اوراسیا، آغازگر فصل تازه‌ای برای تجار ایرانی است

میلاد جانه

فروش اقساطی خودرو از نیمه دوم سال

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید