سرآمد اخبار
رئیس جمهورهمه اخبار

روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت؛ نقشه کلان اقتصادی کشور را برای دولت آینده ترسیم می کنیم

دویست و چهل و دومین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست حسن روحانی رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، در این جلسه گزارش مقدماتی دستگاه های مختلف بویژه بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه از وضعیت اقتصادی کشور در سه ماهه اول سال جاری و پیش بینی آینده ارائه شد.

در گزارش مقدماتی دستگاه های اقتصادی کشور متغیرهای تاثیر گذار مانند تحریم و کرونا بر شاخص های گوناگون اقتصادی و تدابیر اتخاذ شده برای مقابله و مدیریت این عوامل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رییس جمهور با تاکید بر حساسیت و جدیت دولت تدبیر و امید بر ارائه گزارش های شفاف و دقیق از وضعیت اقتصادی کشور به مردم گفت: دولت خود را موظف می داند به مردم با شفافیت و صراحت از فعالیت خود گزارش دهد و در ۸ سال گذشته این اقدام را به طور جدی پیگیری کرده است.

روحانی با تاکید بر اجرای دقیق این ماموریت افزود: دولت در کنار تعهد به مردم، با اتکا به نگاه ملی به انتقال مسئولیت تلاش کرده است با واقع بینی نقشه کلان اقتصادی کشور را برای دولت آینده ترسیم و تشریح کند.

رییس جمهور با بیان اینکه تلاش و تدابیر دولت برای گذر از مشکلات و ساماندهی اقتصاد کشور باید با دقت ارائه و ثبت شود، اظهار داشت: مردم حق دارند بدانند که چه گردنه ها و چه تکانه هایی موجب بروز چه نوع مشکلاتی شده است و دولت چه راه هایی برای خنثی سازی تحریم و گذر از محدودیت های کرونایی در نظر گرفته است و همچنین لازم است مردم  بدانند اگر تحریم و جنگ اقتصادی به کشورمان تحمیل نشده بود و کرونا نیز پدید نمی آمد امروز اقتصاد کشور در چه موقعیتی قرار داشت و حاصل این تجارب در اختیار مردم و مسوولان دولت آینده قرار خواهد گرفت.

اخبار مرتبط

روحانی: اگر از برجام خارج می‌شدیم، همه هزینه‌ها با ما بود

زینب یزدانی

نامه عارف به لاریجانی برای برگزاری جلسه‌ای با حضور روحانی و رئیسی درباره بنزین

زینب یزدانی

روحانی: در همه استان‌ها از نقطه پیک عبور کرده‌ایم

زینب یزدانی

تاکید روحانی بر زمان‌بندی شفاف عرضه اوراق مالی برای جذب مشارکت فعالان اقتصادی

زینب یزدانی

روحانی در آخرین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت؛ اداره اقتصاد در شرایط تحریم بسیار پیچیده است

زینب یزدانی

روحانی: اجازه نمی‌دهیم چرخه تولید و تجارت کشور گرفتار بروکراسی و مشکلات شود

زینب یزدانی

دیدگاهتان را بنویسید