سرآمد اخبار
صنایع غذاییهمه اخبار

عرضه گوشت در کشتارگاه‌های رسمی ۴۹ درصد بیشتر شد

افزای ۴۹ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی نسبت به پارسال ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه تیر سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۰ در مجموع ۵۳ هزار و ۸۸۳ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

گوشت گاو و گوساله با ۲۸ هزار و ۳۹۳ تن، ۵۲.۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با ۲۱ هزار و ۱۹۶تن، بز و بزغاله با ۳۳۳۰۸ تن، و سایر انواع دام با ۹۸۶ تن، به‌ترتیب ۳۹٫۳ درصد، ۶٫۱ درصد و ۱,۹ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.

افزایش عرضه گوسفند و بره؛ ۷۲ درصد

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۰ با ماه مشابه سال ۱۳۹۹ نشان‌دهنده افزایش ۴۹ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

مقدار عرضه گوشت نیز در این مدت برای گوسفند و بره ۷۲ درصد، برای بز و بزغاله ۲۱ درصد، برای گاو و گوساله ۳۹ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۴۵ درصد، و برای شتر و بچه‌ شتر ۳۳ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش، مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۰ نسبت به ماه قبل (خرداد) در حدود پنج درصد افزایش داشته است.

اخبار مرتبط

قیمت روز گوشت قرمز در ۸ مهر ۱۴۰۲

میلاد جانه

قیمت روز گوشت قرمز در ۱۷ تیر ۱۴۰۲ (جدول)

میلاد جانه

ارزان ترین و گران‌ ترین گوشت های بازار را بشناسید /جدول

میلاد جانه

علت گرانی گوشت قرمز دربازار | قیمت دام زنده کاهش یافت

میلاد جانه

قیمت روز گوشت قرمز؛ امروز فروردین ۱۴۰۲ /جدول

میلاد جانه

قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در بازار +جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید