رییس کل بانک مرکزی گفت: تیم اقتصادی دولت نگاه تعاملی و تفاهمی برای پیشبرد اهداف کشور دارد و با وجود مشکلات، نگاه به آینده مثبت و امیدوارکننده است.
به گزارش ایرنا، «علی صالح آبادی» در آیین معارفه «اصغر ابوالحسنی هستیانی» در ساختمان بانک مرکزی، افزود: باید ارتباط موثر و راهبردی با جامعه نخبگانی برای بهرهگیری از نظرات آن در حل مسائل برقرار شود.
وی با اشاره به تجربیات ابوالحسنی در عرصههای پولی و بانکی در مقاطع مختلف، تصریح کرد: امیدواریم با استفاده از تجربیات و دانش ابوالحسنی و بهرهگیری از کار جمعی و کارشناسی بخشهای مختلف بانک مرکزی بتوانیم امور بانک را در جهت منافع کشور پیش ببریم.
در آیین معارفه قائم مقام جدید بانک مرکزی که اعضای هیات عامل بانک نیز حضور داشتند، ابوالحسنی با تاکید بر مسئولیت سنگین بانک مرکزی در پیشبرد اهداف و برنامههای نظام در شرایط کنونی، گفت: نگاه افکار عمومی و جامعه به سیاستهای بانک مرکزی و همچنین انتظارات دولت و بخش خصوصی از این سازمان به گونهای است که مسئولیت سنگینی بر دوش سیاستگذار پولی کشور گذاشته است.
قائم مقام جدید بانک مرکزی تصریح کرد: برای انجام این هدف، نیازمند اتحاد و همدلی در میان تمام ارکان بانک و استفاده از ظرفیتهای کارشناسی و همچنین نظرات نخبگان اقتصادی هستیم.
وی طرح اصلاح نظام بانکی، تقویت ارزش پول ملی و موضوعات ارزی را مهمترین اولویتهای بانک مرکزی خواند و گفت: باید راهکارها و شیوههای نوینی برای حل این مشکلات طراحی کنیم.
براساس این گزارش «اصغر ابوالحسنی هستیانی» روز گذشته به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی و با تصویب مجمع عمومی فوق العاده بانک مرکزی و حکم رئیس جمهور به عنوان قائم مقام بانک مرکزی منصوب شد.
وی دارای دکترای اقتصاد، گرایش اقتصاد پولی است و پیشتر در مسئولیتهایی همچون عضو هیأت عامل و معاون اقتصادی بانک مرکزی، معاون وزیر اقتصاد در امور بانک و بیمه و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی، عضو هیأت مدیره بانک بین المللی توسعه اسلامی (IDB)، عضو شورای فقهی بانک مرکزی، عضو شورای فرعی پول و اعتبار، عضو شورای عالی بیمه و عضو شورای عالی آمار کشور، داشته است.
تألیف و ترجمه کتاب های مباحث نظری در اقتصاد اسلامی، الگوهای بانکداری بدون بهره، ارزیابی طرح های اقتصادی، مأخذشناسی بخش کشاورزی در اقتصاد ایران و مالیه بین الملل، از جمله آثار قائم مقام جدید بانک مرکزی است.