سرآمد اخبار
نانسی-پلوسی
اخبار داغجهان

همسر «نانسی پلوسی» به حبس محکوم شد

«جوزف سولگا» قاضی دادگاهی در کالیفرنیا پل پلوسی را به حبس پنج روزه و پرداخت ۱۷۰۰ دلار جریمه محکوم کرد.

پس از اقرار «پل پلوسی» شوهر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به رانندگی در حالت مستی، قاضی دادگاه او را به حبس و پرداخت جریمه نقدی محکوم کرد.

به گزارش فارس، با گذشت نزدیک به سه ماه از بازداشت خبرساز شوهر ۸۲ ساله رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به دلیل رانندگی در حالت مستی، حکم او در دادگاه اعلام شد.

اوایل خردادماه بود که رسانه‌های آمریکایی از بازداشت پل پلوسی همسر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا دادند. پل پلوسی به دلیل رانندگی تحت تاثیر مشروبات الکلی در «ناپا کانتی» در ایالت کالیفرنیا از سوی پلیس محلی بازداشت شده بود.

به گزارش وبگاه اینترنتی شبکه «سی‌ان‌ان»، پل پلوسی ۸۲ ساله روز سه شنبه (دیروز) در دادگاه به جرم خود درباره رانندگی تحت تاثیر مشروبات الکلی اقرار کرد.

طبق این گزارش، «جوزف سولگا» قاضی دادگاهی در کالیفرنیا پل پلوسی را به حبس پنج روزه و پرداخت ۱۷۰۰ دلار جریمه محکوم کرد.

بنا بر گزارش سی‌ان‌ان، با توجه به اینکه پل پلوسی در زمان بازداشت دو روز در حبس بسر برده است، دادگاه دو روز به او تخفیف می‌دهد و یک روز باقی مانده حبس پنج روزه وی از طریق برنامه کاری دادگاه در نظر گرفته خواهد شد.

طبق حکم قاضی، شوهر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به مدت سه سال تحت نظارت قرار خواهد داشت.

دادگاه همچنین دستور داد که به مدت یک سال یک دستگاه ویژه روی وسیله نقلیه پل پلوسی نصب شود و پل پلوسی در یک کلاس آموزشی سه ماهه رانندگی حضور یابد.

پل پلوسی در جلسه دادگاه اعلام حکم او در پرونده رانندگی در حالت مستی حضور نداشت و «آماندا بوینز» وکیل او حاضر بود. طبق قوانین کالیفرنیا، حضور متهم در دادگاه الزامی نیست مگر آنکه قاضی دادگاه دستور به حضور او بدهد.

نانسی پلوسی و پل پلوسی شوهر او، در سال ۱۹۶۳ ازدواج کرده و دارای ۵ فرزند هستند.

اخبار مرتبط

مسکن استیجاری مدل رایج در جهان است

میلاد جانه

بازار برنج ایرانی رونق یافت | هر کیلو برنج ایرانی و خارجی چند؟

میلاد جانه

تمامی گمرکات مرزی در کشور فعال هستند

میلاد جانه

اجاره خانه به این افراد ممنوع شد!

میلاد جانه

خبر مهم تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان +شرایط دریافت

میلاد جانه

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳: منابع پنهان بودجه را شفاف کردیم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید