سرآمد اخبار
برجام
اخبار داغجهانسیاست

کاخ سفید: ما با‌ ایران اختلاف داریم‌

سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه گفت اگر ایران آماده پایبندی به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ باشد ما نیز آماده انجام همان کار هستیم.

به گزارش تجارت‌نیوز، در اخبار روز گذشته برجام آمد، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنرانی خود گفته است: در ۲۸ ساعت اخیر خوشبینی من برای احیای توافق هسته‌ای با ایران کمتر شده است.

مشاور تیم مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات وین و نماینده روسیه در مذاکرات احیای توافق هسته‌‎ای برجام نیز به این سخنان واکنش نشان دادند.

کارین جین پی‌یر، سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه گفت اگر ایران آماده پایبندی به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ باشد ما نیز آماده انجام همان کار هستیم.

وی که در کنفرانس خبری کاخ سفید صحبت می‌کرد، افزود: ما برای تمام سناریوها – چه بازگشت به توافق هسته‌ای محقق شود چه به سرانجام نرسد – آماده هستیم.

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد که هنوز شکاف‌هایی با ایران وجود داشته و بایدن هرگز توافقی را که در راستای منافع آمریکا نباشد، با ایران امضا نخواهد کرد.

اخبار مرتبط

رشد ۴ برابری واردات شمش طلا

میلاد جانه

‌برق ایران‌ از مسیر ترکیه به اروپا رسید

میلاد جانه

تصمیم فوری در بورس پس از ریزش سنگین/ اعمال دامنه نوسان دو درصدی بر روی صندوق های سرمایه گذاری سهامی

میلاد جانه

میانگین هزینه‌ سالانه‌ خانوارهای ایرانی اعلام شد

میلاد جانه

افزایش ۲۴ هزار و ۴۴۵ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

نماینده مجلس؛ نرخ‌های مالیاتی افزایش نیافته است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید