سرآمد اخبار
هواشناسی
اخبار داغ

هوای شمال کشور خنک‌تر می‌شود

طبق پیش بینی سازمان هواشناسی، با شمالی شدن جریانات روی سواحل دریای خزر و نفوذ هوای خنک به این نواحی، ابتدا در استان‌هایی مانند اردبیل و گیلان و به تدریج مازندران، گلستان و خراسان شمالی، بارندگی و کاهش محسوس دما رخ می‌دهد.

از بعدازظهر چهارشنبه و روز پنجشنبه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و کاهش دما پیش بینی می‌شود.

روز پنجشنبه این وضعیت در خراسان شمالی نیز رخ خواهد داد. دریای خزر نیز در طی این مدت مواج است.

بیشترین کاهش دما در روز پنجشنبه در استان لرستان و حدود ۱ درجه پیش بینی می‌شود. روز‌های جمعه تا یکشنبه بارش پراکنده و خفیف در برخی نقاط استان‌های ساحلی خزر پیش بینی می‌شود.

در دو روز آینده در برخی نقاط استان‌های خوزستان کرمانشاه و ایلام احتمال پدیده گردوخاک وجود دارد.

همچنین پنجشنبه در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و طی روز‌های جمعه و شنبه در شرق کشور وزش باد شدید گاهی گردوخاک بیش بینی می‌شود روز‌های جمعه و شنبه خلیج فارس مواج است.

اخبار مرتبط

امروز؛ جوی پایدار همراه با افزایش دما در اغلب مناطق کشور

میلاد جانه

تشدید بارش باران در ۱۰ استان / به این مناطق سفر نکنید

میلاد جانه

بارندگی در سراسر کشور / کدام استان‌ها برفی می‌شوند؟

میلاد جانه

افزایش آلودگی هوا تهران طی هفته آینده/ تا ۱ هفته باد و باران نداریم

میلاد جانه

جوی آرام در کشور طی دو روز آینده

میلاد جانه

سامانه بارشی جدید در راه ایران | خطر سقوط بهمن در مناطق کوهستانی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید