سرآمد اخبار
برنج
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیکشاورزی

بازار برنج در حال خروج از رکود

با خرید توافقی ۳۰۰ تن برنج در مازندران رویکرد بازار به نفع کشاورزان تغییر خواهد کرد.

حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۸ مرکز خرید برنج پرمحصول شامل ندا و شیرودی در استان دایر شده است، گفت: ۳۰۰ تن محصول تاکنون از کشاورزان خریداری شده که منجر به افزایش قیمت این ارقام برنج در استان گردیده است.

او افزود: خرید توافقی یکی از راهکار‌های حمایت از کشاورزان و خروج از رکود بازار برنج بود که با آغاز این فرایند بازار این محصول نیز رونق نسبی گرفته است.

عنایتی گفت: با توجه به خرید توافقی که به نظر حجم آن در روز‌های آینده بیشتر نیز شود، رویکرد بازار به نفع کشاورزان خواهد شد.

خرید توافقی ارقام پرمحصول برنج کشاورزان از ۲۳ آذرماه آغاز شده است.

مازندران سالانه ۹۰۰ هزار تن برنج سفید تولید می‌کند که بر اساس برخی آمار‌هایی که اتحادیه شالیکوبی داران مازندران ارائه داده است حدود ۷۰درصد آن انبار شده است که نیمی متعلق به کشاورزان و مابقی هم دراختیار تاجران برنج است.

اخبار مرتبط

پایان بورس امروز ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ / بازار سهام از ریل خارج شد

میلاد جانه

برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد

میلاد جانه

افزایش ۲۷ درصدی قیمت خودرو در نیمه دوم ۱۴۰۲

میلاد جانه

یارانه واریز شد

میلاد جانه

چرا کاهش نرخ بیکاری برای مردم ملموس نیست؟ /نرخ بیکاری حتما دورقمی است

میلاد جانه

شمارش معکوس برای کارگران / افزایش حقوق ها به سرانجام می رسد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید