سرآمد اخبار
فرزین
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبانک و بیمهچهره هاسیاست

هشدار فرزین به فعالان اقتصادی؛ ورود به بازار غیررسمی ارز معادل پولشویی است

فرزین خطاب به فعالان اقتصادی کشور تأکید کرد: ورود به بازار غیر رسمی ارز معادل پول‌شویی است و موجب اخلال در نظام اقتصادی می‌شود.

به گزارش  تسنیم، «محمدرضا فرزین» رئیس‌کل بانک مرکزی خطاب به فعالان اقتصادی کشور اعلام کرد: نمی‌توان ارز را از بازار غیررسمی دریافت کرد و همزمان به چشم‌داشت تخصیص ارز منتظر ماند تا مابه‌التفاوت آن را به‌دست آورد!

او تأکید کرد: سیاست بانک مرکزی کوچک‌سازی بازار غیر رسمی است. ورود به بازار غیر رسمی معا‌دل پول‌شویی است و موجب اخلال در نظام اقتصادی می‌شود.

به گزارش تسنیم، رئیس‌کل بانک مرکزی در روزهای گذشته نیز طی مکاتبه با معاون ارزی این بانک تأکید کرده بود: در راستای تقویت اقدامات لازم برای مدیریت بازار ارز در بازار غیررسمی و بر اساس اطلاعات کسب‌شده در خصوص نحوه تأمین ارز توسط برخی شرکت‌های واردکننده، از این تاریخ به بعد تخصیص ارز به تمام شرکت‌هایی که قبل از مرحله تخصیص، در بازار آزاد ارز خریداری کنند ممنوع است و بدون تأیید اینجانب هیچ‌گونه تخصیصی صورت نپذیرد.

اخبار مرتبط

اقتصاد کشور نباید معطل مذاکرات بماند

میلاد جانه

فرزین: کاهش نرخ ارز شروع شده و حتماً به قیمت سابق برمی‌گردد

میلاد جانه

فرزین: اضافه برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی به حدود ۴۷۰ هزار میلیارد تومان رسید

میلاد جانه

فرزین: تمام منابع ارزی توقیف شده ایران در کره جنوبی آزاد شد

میلاد جانه

تلاش برای انتقال ارز نیما به بازار ارز توافقی

میلاد جانه

فرزین: نیازی به استفاده از سوئیفت نداریم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید