سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

صف های خرید در گروه خودرویی و بانکی در آغاز معاملات/ شاخص کل ۱۵۰۰۰ واحد رشد کرد

معاملات امروز بورس تهران با رشد ۱۵۰۰۰ واحدی شاخص کل آغاز شد.

بورس تهران امروز از آغاز معاملات با تقاضای بالایی در سهام ریالی مخصوصا گروه بانکی و خودرویی همراه شده است و صف‌های خرید این دو صنعت کاملا در نقشه بازار به چشم می‌خورد.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تا این لحظه از معاملات با رشد ۰.۶ درصدی به سطح ۲ میلیون و ۵۲۹ هزار واحدی رسیده است و همچنان به پیش می رود‌.

نمادهای وبملت و شستا و خودرو بیشترین تاثیر مثبت بر روی شاخص و نماد‌ کچاد بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص گذاشتند.

شاخص کل هم وزن امروز نیز عملکرد درخشانی از خود ثبت کرده است و تا این لحظه از معاملات با رشد ۱.۵۲ درصدی به سطح ۸۶۸ هزار واحدی رسیده است.

ارزش معاملات خرد بازار سهام بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از آغاز معاملات به ۵۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است که ارزش معاملات قابل قبولی می باشد.

دو گروه خودرویی و بانکی بیشترین ارزش معاملات را در بین صنایع به خود اختصاص داده اند.

حقیقی ها یک رکورد شگفت انگیز دیگر با ورود پول به بازار سهام از خود به جای گذاشتند و تا این لحظه از معاملات ۷۲۱ میلیارد تومان پول به بازار سهام تزریق کرده اند.

سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز تا این لحظه از معاملات ۲۹.۸ میلیون تومان و سرانه فروش آن ها ۲۷.۲ میلیون تومان بوده است و برتری کلی خریداران در بازار امروز در تمامی متغیر ها ملموس می‌باشد.

اخبار مرتبط

در آغاز معاملات بازار سرمایه‎‎‎؛ رشد ۷۱۸ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

انگشت اتهام رکود بورس به سوی دلار/ چرا بازار سهام حرکت نمی‌کند؟

میلاد جانه

پیام عبده تبریزی به فعالان بازار سرمایه در پی ریزش سنگین امروز در بازار

میلاد جانه

تداوم سبزپوشی تالار شیشه‌ای

میلاد جانه

پایان بورس امروز 27 بهمن ۱۴۰۳ / بازار سهام در لبه پرتگاه سقوط!

میلاد جانه

بورس نزولی شد / مهم ترین خبرهای تاثیرگذار بر بازار سرمایه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید