سرآمد اخبار
گندم
اخبار داغاقتصادکشاورزی

خرید تضمینی گندم به ۸.۵ میلیون تن می رسد

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال برآورد می شود که میزان خرید گندم از کشاورزان به ۸.۵ برسد.

علیرضا مهاجر معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها، گفت: این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزارت جهاد کشاورزی در ۲۲ استان کشور در حال اجراست.

او افزود: این طرح از حدود ۶۷۰ هزار هکتار در سال شروع شده، امسال این عدد به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسیده است.

معاون وزیر در امور زراعت ادامه داد: برنامه این است که میزان تولید در واحد سطح در این ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار افزایش پیدا کند.

به گفته مهاجر، یک هزار کارشناس کشاورزی را از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی با کمک ستاد اجرایی در قالب این طرح به کار گرفته‌ایم.

او میزان تولید گندم در کشور را بالای ۱۲ میلیون تن عنوان کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که ۸.۵ میلیون تن خرید گندم در کشور داشت.

اخبار مرتبط

صادرات گوشت مرغ آزاد شد

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسید

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم ۲۷ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

ممنوعیت صادرات خرما لغو شد

میلاد جانه

خرید تضمینی در قطب تولید گندم کشور آغاز شد

میلاد جانه

رشد ۳ برابری خرید تضمینی گندم در سال‌های اخیر

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید