سرآمد اخبار
گندم
اخبار داغاقتصادکشاورزی

خرید تضمینی گندم به ۸.۵ میلیون تن می رسد

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال برآورد می شود که میزان خرید گندم از کشاورزان به ۸.۵ برسد.

علیرضا مهاجر معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها، گفت: این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزارت جهاد کشاورزی در ۲۲ استان کشور در حال اجراست.

او افزود: این طرح از حدود ۶۷۰ هزار هکتار در سال شروع شده، امسال این عدد به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسیده است.

معاون وزیر در امور زراعت ادامه داد: برنامه این است که میزان تولید در واحد سطح در این ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار افزایش پیدا کند.

به گفته مهاجر، یک هزار کارشناس کشاورزی را از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی با کمک ستاد اجرایی در قالب این طرح به کار گرفته‌ایم.

او میزان تولید گندم در کشور را بالای ۱۲ میلیون تن عنوان کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که ۸.۵ میلیون تن خرید گندم در کشور داشت.

اخبار مرتبط

خرید تضمینی گندم به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن رسید

میلاد جانه

ظرفیت کارخانجات آردسازی ۲ برابر نیاز کشور است

میلاد جانه

۴۴ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم ۲۴ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

جزییات جدید درباره نرخ خرید تضمینی گندم / اتاق اصناف خبر داد

میلاد جانه

وضع محدودیت جدید در صادرات محصولات کشاورزی/ الزام به واردات غذا با تداوم ناترازی انرژی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید