سرآمد اخبار
یارانه
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلان

یارانه و اعتبار ۲۰ درصدی امروز واریز می‌شود

 معاون وزیر تعاون، کار و رفاه گفت: عصر امروز، مجموع یارانه و اعتبار ۲۰ درصدی به‌حساب سه دهک اول یارانه‌بگیران واریز می‌شود.

به گزارش ایبِنا، علیرضا عسگریان، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه میزان یارانه‌ها کماکان مانند قبل ثابت است، افزود: مددجویان کارگروه امداد امام خمینی (ره) و خانوار‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی در صورت هزینه‌کرد ۳۲۰ هزار تومان از یارانه ۴۰۰ هزارتومانی خود با کالابرگ الکترونیک، می‌توانند از این افزایش بهره‌مند شوند.

او گفت: یارانه این افراد یک ماه زودتر از موعد مقرر واریز می‌شود و سرپرستان این خانوار‌ها می‌توانند با خرید ۱۱ قلم کالای اساسی تعیین شده در این طرح از ۸۰ هزار تومان افزایش یارانه برخوردار شوند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این کالا‌ها شامل برنج، حبوبات، شیر و لبنیات، روغن و… است، افزود: هم اکنون این طرح در ۶ فروشگاه زنجیره‌ای در سطح کشور فعال شده و تا ۱۱ فروشگاه افزایش داده می‌شود.

سرپرستان خانوار می‌توانند از طریق سامانه «شما» و یا استفاده از رمز دستوری ۱۴۶۳*۵۰* از محل فروشگاه‌های ارائه‌کننده خدمات این طرح مطلع شوند.

عسگریان گفت: مبنای قیمت کالا‌های این طرح قیمت تعزیراتی است و مابقی مبلغ از یارانه کسر می‌شود.

اخبار مرتبط

یارانه کدام افراد بیشتر می شود؟

میلاد جانه

خبر جدید درباره حذف یارانه نقدی برخی خانوارها | تا ۶ ماه آینده…

میلاد جانه

اگر یارانه‌ شما واریز نشد به این سامانه مراجعه کنید

میلاد جانه

آخرین جزییات از واریز کالابرگ الکترونیک/ کسری 315 هزار میلیارد تومانی طرح کالابرگ الکترونیک

میلاد جانه

تصمیم نهایی دولت درباره یارانه ها اعلام شد

میلاد جانه

یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی امشب واریز می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید