سرآمد اخبار
موتمنی
ارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالیصنعت و معدنگزارش و گفتگو

سایه ریزش قیمت ارز بر بازار خودرو/ این بازار، مناسب سرمایه‌گذاری نیست

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو گفت: یکی از مهمترین عوامل کاهش قیمت خودرو در روز‌های اخیر، ریزش قیمت ارز و سیاست ثبات بازار است.

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در گفتگو با ایبِنا در خصوص کاهش قابل ملاحظه قیمت انواع خودرو‌ها در روز‌های اخیر گفت: ریزش قیمت‌ها بطور کامل مورد حمایت ماست، چراکه با ادامه این روند شاهد خروج بازار خودرو از رکود خواهیم بود و دست دلالان هم از این بازار کوتاه خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست‌های بانک مرکزی در ایجاد ثبات قیمت و کنترل بازار ارز گفت: بی تردید با ادامه این روند از سوی متولیان امر و در صورت کنترل نرخ ارز به شکل کنونی می‌توان روند کاهش قیمت خودرو در روز‌های آتی را پیش بینی کرد. مطمئنا با شرایطی که در بازار ارز شاهد هستیم قیمت خودرو افزایش نخواهد یافت و باید منتظر آرامش بازار بود.

وی به رویکرد غیر منطقی سرمایه گذاری در بازار خودرو اشاره کرد و گفت: با توجه به ریزش قیمت‌ها، بازار خودرو به هیچ عنوان بازار مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست و کاهش قیمت‌ها باعث شده عطش خرید خودرو کاهش یابد.

طبق پیش بینی‌های ما از روند کاهش قیمت از اوایل اردیبهشت ماه، این وضعیت همچنان ادامه دارد و تا دو تا سه هفته آینده نیز سقوط بیشتری را تجربه خواهد کرد.

اخبار مرتبط

حمل‌ونقل دریایی خزر از رونق افتاد /آلودگی نفتی آذربایجان در سواحل ایران!

میلاد جانه

برای روزهای سخت‌تر اقتصاد آماده شویم/ عادلی: حتی روسیه و چین بدون سرمایه‌گذاری خارجی به جایی نرسیده‌اند

میلاد جانه

حرف عجیب وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران/ نیروی کار برای افزایش حقوق می‌تواند با کارفرما چانه‌زنی کند!؟

میلاد جانه

ارقام عجیب از رشد قیمت خدمات سلامت در سال 1404 / فرشاد مومنی: قیمت تجهیزات پزشکی، سال آینده 9 برابر می شود / شرم می کنند درباره برنامه چشم انداز 1404 حرفی بزنند

میلاد جانه

جهش تورمی در راه است؟ / فیاضی: هدف‌گذاری تورمی دولت چهاردهم، ایراد دارد

میلاد جانه

فرشاد مومنی: عصر خام‌فروشی به‌سرآمده است/ بی‌اعتنایی حکومت به نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی، خشونت را افزایش می دهد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید