سرآمد اخبار
موتمنی
ارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالیصنعت و معدنگزارش و گفتگو

سایه ریزش قیمت ارز بر بازار خودرو/ این بازار، مناسب سرمایه‌گذاری نیست

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو گفت: یکی از مهمترین عوامل کاهش قیمت خودرو در روز‌های اخیر، ریزش قیمت ارز و سیاست ثبات بازار است.

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در گفتگو با ایبِنا در خصوص کاهش قابل ملاحظه قیمت انواع خودرو‌ها در روز‌های اخیر گفت: ریزش قیمت‌ها بطور کامل مورد حمایت ماست، چراکه با ادامه این روند شاهد خروج بازار خودرو از رکود خواهیم بود و دست دلالان هم از این بازار کوتاه خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست‌های بانک مرکزی در ایجاد ثبات قیمت و کنترل بازار ارز گفت: بی تردید با ادامه این روند از سوی متولیان امر و در صورت کنترل نرخ ارز به شکل کنونی می‌توان روند کاهش قیمت خودرو در روز‌های آتی را پیش بینی کرد. مطمئنا با شرایطی که در بازار ارز شاهد هستیم قیمت خودرو افزایش نخواهد یافت و باید منتظر آرامش بازار بود.

وی به رویکرد غیر منطقی سرمایه گذاری در بازار خودرو اشاره کرد و گفت: با توجه به ریزش قیمت‌ها، بازار خودرو به هیچ عنوان بازار مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست و کاهش قیمت‌ها باعث شده عطش خرید خودرو کاهش یابد.

طبق پیش بینی‌های ما از روند کاهش قیمت از اوایل اردیبهشت ماه، این وضعیت همچنان ادامه دارد و تا دو تا سه هفته آینده نیز سقوط بیشتری را تجربه خواهد کرد.

اخبار مرتبط

سیگنال انتخابات بر قیمت دلار / بازار ارز به کما می رود؟

میلاد جانه

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: دولت به خاطر کمبود منابع می‌خواهد فرار کند

میلاد جانه

ایران در شرایط ابرتورم نیست/ سیستم‌های مالی و بانکی ایران نیازمند دوباره‌سازی

میلاد جانه

درمان اقتصاد باید در بخش سیاسی رفع شود/ حق شناس: تحریم مانعی جدی است

میلاد جانه

مومنی: اراده عالمانه و سازمان یافته برای مبارزه با فساد وجود ندارد / فساد عامل مشروعیت‌سوز و ویرانگر اعتماد است

میلاد جانه

رئیس انجمن صنفی صنعت تایر عنوان کرد: وضعیت فعلی برای صنعت تایر قابل تحمل نیست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید