نتیجه مطالعه گستردهای که در سال ۲۰۱۳ در آمریکا منتشر شد، ثابت کرد که سالمندانی که حداقل در طول هر هفته بین ۲ تا ۶ عدد گوجهفرنگی مصرف میکنند، حدود ۴۶ درصد کمتر از سالمندانی که علاقهای به مصرف گوجهفرنگی ندارند، در معرض خطر ابتلا به افسردگی خفیف تا شدید قرار میگیرند.
سالمندانی که علاقهای به مصرف این میوه ندارند در معرض خط ابتلا به افسردگی قرار دارند.
نتیجه مطالعه گستردهای که در سال ۲۰۱۳ در آمریکا منتشر شد، ثابت کرد که سالمندانی که حداقل در طول هر هفته بین ۲ تا ۶ عدد گوجهفرنگی مصرف میکنند، حدود ۴۶ درصد کمتر از سالمندانی که علاقهای به مصرف گوجهفرنگی ندارند، در معرض خطر ابتلا به افسردگی خفیف تا شدید قرار میگیرند.
محققان بر این باورند که به احتمال زیاد، لیکوپن موجود در گوجهفرنگی میتواند باعث بهبود خلقوخو شود.
همچنین گوجهفرنگی میتواند ماده غذایی ارزشمندی برای بیماران مبتلا به کمخونی هم باشد.
ویتامین C موجود در گوجهفرنگی به افزایش جذب آهن غذا کمک میکند. زمانی که جذب آهن مواد غذایی توسط بدن افزایش پیدا میکند، هموگلوبین و میوگلوبین بیشتری در بدن ساخته میشود و درنتیجه اکسیژنرسانی به تمامی سلولهای بدن با سرعت و کیفیت بیشتری انجام میگیرد.
بهتر است بدانید که تقریبا هر یک لیوان گوجهفرنگی حدود ۲۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند.
گفتنی است که مطالعات فراوانی ثابت کردهاند که مصرف روزانه و منظم گوجهفرنگی در تابستان باعث پیشگیری از آفتابسوختگی پوست و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به تومورهای پوستی ناشی از پرتوهای فرابنفش خورشیدی از نوع UVB میشود.
منبع: برنا