سرآمد اخبار
واردات خودرو
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبازرگانیصنعت و معدن

سرپرست سازمان توسعه تجارت: واردکنندگان خودرو ارز مورد نیاز را دریافت کردند

سرپرست سازمان توسعه تجارت گفت: واردکنندگان خودرو ارز مورد نیاز را دریافت کردند و به‌زودی شاهد ترخیص خودرو‌های بیشتری خواهیم بود.

 به گزارش ایبِنا، مهدی ضیغمی در نشست آنلاین با بیان اینکه از آذرماه سال گذشته موضوع واردات خودرو ابلاغ شد، اظهار کرد: از همان زمان رایزنی‌ها برای انجام این کار آغاز شد، زیرا مسیر‌های وارداتی بسته بود و پیش از آن نیز تجربه تحریمی نداشتیم.

وی افزود: مشکلات را نمی‌توانستیم به سرعت بر طرف کنیم و باید قانون رعایت می‌شد، به همین دلیل با تمرکز بیشتری پیش رفتیم که نیازمند زمان بود.

سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران خاطرنشان کرد: با قوانین موجود امکان واردات وجود نداشت و دست دولت باز نبود، زیرا این قوانین بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی تصویب شده بود و تغییر آن کار سختی بود.

ضیغمی گفت: از اول دی ماه ۱۴۰۱ به صورت فراقانونی مقرر شد تا شرایط واردات خودرو تسهیل شود و مقررات استاندارد و گمرک در اردیبهشت‌ماه امسال به صورت مصوبه ابلاغ شد تا واردات خودرو برای اولین بار انجام شود.

واردکنندگان خودرو ارز مورد نیاز را دریافت کردند

وی با اشاره به واردات خودرو با استاندارد یورو ۵ تاکید کرد: به‌زودی شاهد ترخیص خودرو‌های بیشتری خواهیم بود و روند واردات خودرو تسهیل خواهد شد.

سرپرست سازمان توسعه تجارت با تاکید بر اینکه واردکنندگان خودرو ارز مورد نیاز را دریافت کردند، گفت: پلاک گذاری خودرو‌های وارداتی موقع تحویل انجام می‌شود.

ضیغمی بیان کرد: در مرحله اول ۱۵۰ خودرو، در مرحله دوم ۳۵۰ خودرو. به‌زودی ۸۵۰ خودروی وارداتی از گمرک غرب تهران وارد خواهد شد و طی ۶ ماه آینده تحویل‌ها انجام می‌شود و انتظار داریم خودرو‌های بیشتری نیز وارد شود.

اخبار مرتبط

رئیس جمهور: سازمان برنامه با واقعی‌کردن درآمدها و مصارف، از کسری بودجه جلوگیری کند

میلاد جانه

عزم اتاق اصناف ایران بر مدیریت اشتغال افغانستانی‌ها

میلاد جانه

وزیر صمت: با سوخت ۱۵۰۰ تومانی مجبور به برقی سازی هستیم

میلاد جانه

یک اقتصاددان: اقتصاد دستوری باید کنار گذاشته شود

میلاد جانه

پسته ارزان شد | قیمت آجیل چهار مغز چقدر است؟

میلاد جانه

پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید