سرآمد اخبار
مرتضوی
اقتصاد

بانک‌ها، عامل اصلی عقب‌ماندگی نهضت ملی مسکن

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که بانک‌ها عامل عقب‌ماندگی نهضت ملی مسکن هستند، گفت: بازپرداخت اقساط با سود ۲۳ درصد برای متقاضیان این طرح امکان‌پذیر نیست.

به گزارش تسنیم، سیدمحمد مرتضوی در همایش نقش انبوه‌سازان در طرح نهضت ملی مسکن با بیان این‌که با وعده ساخت 4 میلیون مسکن فاصله زیادی داریم، یادآور شد: با آن‌که حدود 2 سال از وعده داده شده برای ساخت 4 میلیون واحد مسکونی می‌گذرد، اما با اهداف اعلام شده برای پروژه بزرگ نهضت ملی مسکن فاصله داریم.

وی عدم همراهی بانک‌ها را یکی از عوامل عقب‌ماندگی طرح نهضت ملی مسکن اعلام کرد و با بیان این‌که تنها بانک مسکن تمام ظرفیت‌های خود را به پروژه مذکور وارد کرده است، افزود: این در حالی است که سایر بانک‌ها و موسسات مالی از پرداخت تسهیلات به طرح نهضت ملی مسکن خودداری می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که مدعی هستند تسهیلات را در بخش خدمات و پروژه‌های تجاری پرداخت کرده و بازپرداخت 20 ساله وام نهضت ملی مسکن برای آنها پذیرفتنی نیست، گفت: طبق آمار بانک‌ها حدود 6 درصد از منابع خود را به بخش مسکن اختصاص داده‌اند که با الزامات قانون جهش تولید مسکن مبنی بر پرداخت 20 درصد تسهیلات به نهضت ملی مسکن فاصله دارد.

مرتضوی با یادآوری این‌که در طرح مسکن مهر بخش قابل توجهی از واحدها توسط انبوه‌سازان ساخته شد، اضافه کرد: در این طرح تسهیلات پرداختی حدود 70 درصد هزینه‌ها را پوشش می‌داد و 30 درصد مابقی نیز از آورده متقاضیان تامین می‌شد.

در نهضت ملی مسکن نیز گرچه سقف تسهیلات به 550 میلیون تومان افزایش یافته اما باید کاهش نرخ سود آن مورد توجه قرار گیرد، چراکه بازپرداخت اقساط با سود 23 درصد برای متقاضیان آن امکان‌پذیر نخواهد بود.

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری نهضت ملی مسکن، تصریح کرد: آیا با توجه به تورم، می‌توان با قیمت 5 میلیون تومان واحدهای نهضت ملی مسکن را احداث کرد؟

اخبار مرتبط

قاب جدید امیرمحمد زند و سپیده خداوردی در پشت صحنه تئاتر (تصویر)

میلاد جانه

تغییر طرح ترافیک به تعویق افتاد

میلاد جانه

افزایش ۳۰ درصدی سرمایه گذاری در صنعت نساجی و پوشاک

میلاد جانه

رمزارزها مشمول حمایت دولت نمی‌شوند

میلاد جانه

خبر مهم درباره یارانه ها | این افراد از امروز یارانه بیشتری می گیرند

میلاد جانه

مشتریان طلا نصف شد / چرا دلارها طلا می‌شود اما ریال‌ها نه؟!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید