سرآمد اخبار
کالابرگ
اقتصاد

افزایش ۲۰ درصدی یارانه برای چه دهک‌هایی است؟

طرح ملی کالابرگ الکترونیکی (افزایش ۲۰درصدی اعتبار یارانه) از روز دوشنبه ۲۹خرداد ماه اجرا می‌شود.

به گزارش ایبِنا، وزارت کار درباره اجرای کالابرگ الکترونیک اطلاعیه دیگری صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است: در راستای پوشش کامل سه دهک اول درآمدی و تحقق حمایت‌های دولت برای تامین سبد غذایی خانوارها، از روز دوشنبه ۲۹ خرداد ماه، افزایش اعتبار برای هر سه دهک اعمال می‌شود.

بر اساس این اطلاعیه، شرط بهره مندی از اعتبار افزایشی، خرید بیش از ۸۰ درصد یارانه ۴۰۰ هزار تومانی، معادل ۳۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

این اطلاعیه می‌افزاید: خانوار‌ها می‌توانند یک ماه زودتر از واریز یارانه از اعتبار خود استفاده کنند، این طرح برای همه مشمولین، اختیاری است.

شیر کم‌چرب بطری، پنیر، گوشت مرغ، تخم مرغ، روغن مایع، ماکارونی، برنج ایرانی، لبنیات، قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد گوساله، ۱۱ قلم کالای اساسی در طرح کالابرگ الکترونیک است.

۸ فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ در این طرح مشارکت دارند و در شهر‌ها و روستا‌های کوچک نیز برای فروشندگان، بارکدخوان نصب می‌شود تا دسترسی و امکان بهره‌مندی عموم مردم از کالابرگ الکترونیکی فراهم شود.

همه خانوار‌های مشمول طرح می‌توانند با نصب برنامه شبکه ملّی اعتبار «شما» یا شماره‌گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* از باقی‌مانده اعتبار خود مطلع شوند.

اخبار مرتبط

فردا مرکز مبادله ایران تعطیل است/حراج چهلم شمش طلا برگزار نمی‌شود

میلاد جانه

عضو شورای ملی زعفران خبر داد؛ ضرورت حفظ جایگاه زعفران در بازارهای جهانی

میلاد جانه

ریزش ۵۶ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

رشد کم رمق بورس | افزایش ۲۵۰ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

قیمت جدید طلا و سکه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴/ نیم سکه ۳.۵ میلیون تومان گران شد

میلاد جانه

ایجاد عدالت با تورم!؟ / فرشاد مومنی: نجابت مردم، مجوزی برای شوک به قیمتها نیست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید