سرآمد اخبار
هواپیما
اقتصاد

خریداری چندین فروند هواپیمای مسافری جدید

رییس سازمان هواپیمایی گفت: همزمان با شروع تابستان و افزایش تقاضای سفر، تعداد زیادی از هواپیماهای خریداری شده وارد ناوگان شد.

به گزارش همشهری آنلاین، محمد محمدی بخش درباره اینکه این هواپیماهای وارداتی چه زمانی وارد ناوگان می‌شود، افزود: هواپیماهای خریداری شده به تابستان امسال می‌رسد.

وی درباره اینکه دولت چه تمهیداتی برای پاسخ به تقاضای سفر و حل مشکل کمبود صندلی پرواز دارند، افزود: تقاضای وافری در صنعت هوایی وجود دارد و به این تقاضا فقط با افزایش ناوگان می‌توانیم پاسخ دهیم و راهکاری جز افزایش ناوگان نداریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه جدید دولت در خصوص خرید هواپیماهای کارکرده افزود: هواپیماهای خریداری شده وارد کشور شده است و تعدادی زیادی از این پرنده‌ها همزمان با فصل سفر و شروع تابستان بعد از پایان مراحل رجیستری وارد ناوگان می‌شود.

رییس سازمان هواپیمایی اردیبهشت امسال وعده داد که سیاست دولت در بخش توسعه ناوگان هوایی در سال ۱۴۰۲ روشن است و عدد قابل توجهی هواپیما پیش‌بینی شده تا خریداری و وارد کشور شود.

همزمانیِ اعلام این خبر در آستانه شروع سفرهای تابستانی و افزایش تقاضا می‌تواند تا حدودی دوره انتظار خرید بلیت را کاهش دهد، چرا که در حال حاضر ظرفیت موجود هواپیماها با جمعیت و نیاز کشور تطابق ندارد و افزایش ۲.۵ برابری تقاضای سفر و کمبود هواپیما، موجب عدم دسترسی کافی به امکانِ سفر هوایی شده است.

بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، از ابتدای سال گذشته ۱۰۰ فروند هواپیمای زمینگیر شناسایی شده است که دولت در نظر دارد تا برنامه اورهال مجدداً این پرنده‌ها را در دستور قرار دهد و وارد چرخه پروازی کند.

از این مسیر نیز در سال گذشته وامسال چندین فروند هواپیما بعد از چندین سال زمینگیری وارد چرخه پروازی شده است.

سازمان هواپیمایی طی ۲ سال گذشته اعلام کرده است که برای افزایش تعداد صندلی پرواز منتظر احیای برجام نمی‌ماند و افزایش ناوگان را از چند مسیر دیگر ادامه می‌دهد.

بر اساس بخشی از برنامه که مربوط به خرید ناوگان دست دوم می‌شود، در سال گذشته ۵۰ فروند هواپیما با میانگین سنی ۱۹ سال وارد کشور شدند.

دولت برنامه خرید هواپیماهای دست دوم را با هدف تقویت ناوگان ایرلاین‌ها در دستور کار دارد و مذاکرات برای افزایش خرید در دستور کار است.

اخبار مرتبط

افت ۲۹ هزار واحدی شاخص بورس

میلاد جانه

هلند، لهستان و ترکیه؛ ۳صادرکننده برتر تخم مرغ | ارزش صادرات تخم مرغ ایران سالانه چقدر است؟

میلاد جانه

امیرعبداللهیان: انسداد صفحات رهبر انقلاب در «متا»، اهانت‌آمیز و غیرقانونی است

میلاد جانه

تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن چه زمانی اجرایی می شود؟

میلاد جانه

خالص ارزش دارایی صندوق‌های کالایی از مرز ۱۰۰ همت عبور کرد

میلاد جانه

قیمت انواع سکه و طلا در بازار | جدول جدیدترین قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید