سرآمد اخبار
بورس
اقتصاد

شاخص کل ۱۴ هزار واحد کاهش یافت!

بورس تهران امروز نیز معاملات منفی‌ای را پشت سر گذاشت و با اینکه وزیر اقتصاد اعلام کرد سقف نرخ خوراک را تنها ۷ هزار تومان اعلام کرد اما بازار سهام بازهم نتوانست به مدار مثبت بازگردد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، شاخص کل بورس اوراق بهادار در انتهای معاملات امروز با کاهش ۰.۶۸ درصدی روبه‌رو شد و به سطح ۲ میلیون و ۱۵۳ هزار واحدی رسید.

نمادهای پارسان و شپدیس بیشترین تاثیر منفی بر روی شاخص و تنها تاثیر گذار مثبت بر روی شاخص کل وبملت بود.

شاخص کل هم وزن نیز در انتهای معاملات با کاهش ۰.۵۳ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد بازار سهام امروز هم چنگی به دل نمی‌زد و در انتهای معاملات ارزش معاملات ۶ هزارمیلیارد تومانی به ثبت رسید.

از این ۶ هزار میلیارد تومان، ۳۵۰۰ میلیارد تومان‌ متعلق به بازار بورس، ۲۱۰۰ میلیارد تومان‌متعلق به بازار فرابورس و ۳۸۶ میلیارد متعلق به صندوق‌های سهامی بوده است.

در انتهای معاملات امروز خروج پول ۲۷۹ میلیاردی حقیقی‌ها از بازار سهام به ثبت رسید.

سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز در پایان معاملات به ۲۱.۵ میلیون تومان و سرانه فروش نیزبه ۱۶.۲ میلیون تومان رسید.

اخبار مرتبط

صادرات ۱۸ میلیارد یورویی از مناطق آزاد طی سال گذشته

میلاد جانه

آخرین تحولات طلا و سکه در بازار | جدول قیمت ها

میلاد جانه

ظرفیت سدهای کشور ۵۷ درصد خالی است

میلاد جانه

شاخص کل بورس کانال ۲.۵ میلیون واحد را پس گرفت

میلاد جانه

نخستین مناظره داغ دو نفره نامزدهای ریاست جمهوری برگزار شد | جلیلی: به ما می گویند «طالبان» | پزشکیان: به من گفتند «منافق»

میلاد جانه

پیش‌بینی عجیب ترامپ برای آمریکا!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید