سرآمد اخبار
تخم مرغ
اقتصاد

تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۵۰ هزارتن می رسد

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران میهن‌گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ تا پایان سال به یک میلیون و ۵۰ هزارتن برسد.

به گزارش بازار، حمیدرضا کاشانی افزود: روزانه ۳ هزار و ۴۰۰ تن تخم مرغ در کشور تولید می شود که ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزارتن از این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

کاشانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ تا پایان سال به یک میلیون و ۵۰ هزارتن برسد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن‌ تصریح کرد: همچنین بنابر آمار هفته ای ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ تن تخم مرغ صادر می شود که بدلیل مازاد تولید در صورت حمایت دولت پیش بینی می شود که صادرات به ۱۲۰ هزارتن برسد.

وی تاکید کرد: با توجه به مازاد تولید، پشتیبانی امور دام باید اقدام به خرید و جمع آوری ۲۰ هزارتن تخم مرغ مازاد از مرغداران کند تا وضع عرضه کنترل شود.

کاشانی اظهار داشت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۴ تا ۳۵ هزارتومان است که کماکان ۳۰ درصد کمتر از نرخ مصوب اعلامی عرضه می شود.

اخبار مرتبط

آغاز فراخوان ثبت‌نام خودروهای فرسوده از امروز| اعلام سن فرسودگی انواع خودرو

میلاد جانه

قیمت جهانی طلا افزایش یافت

میلاد جانه

معاون وزیر اقتصاد: صادرات نفت به 36 میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

هیئت تجاری و فناوری ایران به چین اعزام می‌شوند

میلاد جانه

سقف پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد

میلاد جانه

نفت برنت ۸۳ دلار و ۲۸ سنت شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید