سرآمد اخبار
چای
اخبار داغاقتصاد

ارز واردات چای تأمین شد

با مصوبه ستاد تنظیم بازار مقرر شد ارز تخصیص‌یافته برای چای در سال ۱۴۰۲ از تالار دوم باشد و چای به گروه کالایی ۲۲ منتقل شود مشروط بر اینکه اتحادیه مربوطه تعهد دهند مطابق ضوابط سازمان حمایت هیچ‌گونه افزایشی در قیمت چای رخ نخواهد داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جلسه بررسی قیمت‌های جهانی انواع چای در روز چهارشنبه 7 تیرماه 1402 در محل معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با حضور اعضای اتحادیه چای و رئیس سازمان چای و دستگاه‌های نظارتی و گمرک و مدیران معاونت توسعه بازرگانی برگزار شد و قیمت‌ها پس از دریافت نظرات اتحادیه و گمرک و دستگاه‌های نظارتی و سایر مراجع معتمد  در کشورهای مبدأ، توسط معاون توسعه بازرگانی بررسی و پس از نهایی‌سازی ابلاغ شده است.

با مصوبه ستاد تنظیم بازار مقرر شد ارز تخصیص‌یافته برای چای در سال 1402 از تالار دوم باشد و چای به گروه کالایی 22 منتقل شود مشروط بر اینکه اتحادیه مربوطه تعهد دهند مطابق ضوابط سازمان حمایت هیچ‌گونه افزایشی در قیمت چای رخ نخواهد داد.

اخبار مرتبط

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۳/ جدول

میلاد جانه

مرغ گران شد؛ گوشت ارزان +جدول

میلاد جانه

جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار | جدول قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

نتایج مرحله سوم فروش خودرو سامانه یکپارچه اعلام شد

میلاد جانه

معافیت کالا‌های صادراتی ایران از دریافت گواهینامه کیفیت در کشور‌های مقصد

میلاد جانه

تولید ۳ میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه نفت ایران در ششمین ماه ۲۰۲۴

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید