سرآمد اخبار
بیمه مرکزی
اخبار داغاقتصاد

از ۱۷ تیر ماه؛ صدور بیمه‌نامه شخص ثالث مشروط به پرداخت عوارض آزاد راهی خودرو شد

قائم مقام بیمه مرکزی گفت: از ۱۷ تیر تمدید بیمه نامه شخص ثالث مشروط به  تسویه حساب عوارض آزاد راهی خودرو  خواهد بود.

مشعلچی گفت: بند ی تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ک تبصره ۱۱ قانون بودجه ۱۴۰۲ سه نهاد از جمله وزارت راه و شهرسازی و مشخصا سازمان راهداری را مکلف کرده است تمام آزاد راه های کشور مکانیزه شود به عبارتی اخذ عوارض آزاد راهی در سراسر کشور الکترونیکی شود.

این مقام مسئول در ادامه گفت: مکانیزه شدن وظیفه سازمان راهداری است اما دو وظیفه هم برای بیمه مرکزی و فرماندهی انتظامی کل کشور در نظر گرفته شده است که فرمانده انتظامی کل کشور هنگام تعویض پلاک خودروها تسویه حساب عوارض آزاد راهی را اخذ کند برای بیمه مرکزی هم مطرح شده هر زمان که افراد بیمه نامه شخص ثالث را تمدید کنند باید تسویه حساب آزاد راه ها اخذ شود اگر بخش های مختلف به این موضوع کمک نکنند مجدد به زمان سابق صف های طولانی و مصرف کاغذ بازمی گردیم در ساختن آزاده راه ها بخش خصوصی سرمایه گذاری کرده اند که باید امنیت سرمایه گذاری آن هم تضمین شود.

مشعلچی گفت: در حوزه بخشی گلایه حق صنعت بیمه و بخش های فروش بیمه است اما در حوزه ملی باید به این موضوع کمک شود.

او می گوید: این قانون دو سال اجرای نشد و سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات نیز به ماجرا ورود کرد و خواستند ترک فعل بیش از این رخ ندهد به همین دلیل به سرعت زیر ساخت ها آماده شد و در نهایت از ۱۷ تیر تمدید بیمه نامه شخص ثالث مشروط به  تسویه حساب عوارض آزاد راهی خودرو  خواهد بود.

اخبار مرتبط

دستاوردهای عضویت ایران در بریکس؛ از یارگیری سیاسی تا توسعه تجاری

میلاد جانه

مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود

میلاد جانه

سخنگوی دولت خبر داد؛ رشد ۴۶ درصدی ترانزیت زمینی کشور نسبت به سال گذشته

میلاد جانه

تولید طلای سفید به ۷۵ هزار تن می رسد

میلاد جانه

تاسیس بانک مشترک میان ایران و عراق در آینده نزدیک

میلاد جانه

کاهش ۷۰ درصدی تقاضای گل در یکسال/ جایگاه ۱۱۷ ایران در صادرات

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید