سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت ها

سلسله افشاهای ادامه‌دار «وآیند»؛ یکی پس از دیگری

به‌دنبال افشاهای پیشین گزارش‌های کارشناسی املاک بانک آینده در سامانه کدال، ارزیابی‌های جدیدی از دارایی‌های بانک نیز در این سامانه افشا شد.

بر اساس گزارش‌های درج شده در این سامانه، گزارش تعیین قیمت سهام شرکت‌های صرافی آینده، راسا راه استوار، سفیر امواج آریا، سنجش امید آینده و توسعه تجارت نگین بینالود افشا شد.

گفتنی است، ارزیابی دارایی‌های شرکت‌های تابعه، مقدمه ارزیابی ارزش سهام آن شرکت‌ها و متعاقباً افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی سرمایه‌گذاری‌ها، (پس از انجام تشریفات قانونی) است.

سایر دارایی‌های بانک نیز که در جریان ارزیابی توسط کارشناسان رسمی قوه قضائیه است، از افزایش ارزش قابل توجهی برخوردار هستند و گزارش‌های مربوطه به‌محض دریافت از طریق سامانه کدال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

هم‌چنین، بانک آینده در 12 ماهه منتهی به اسفند 1401 بیش از 22هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی داشت که درآمد قابل توجهی برای بانک است. درآمد کارمزد نیز به 874 میلیارد تومان رسید و خالص درآمد کارمزد رشد 178 درصدی را به ثبت رساند. سایر درآمدهای بانک نیز در دوره مورد بررسی نسبت به مقطع مشابه با افزایش بیش از 5 برابری همراه شد.

«وآیند» در سال 1401 حدود 142 میلیارد تومان سود مبادلات و معاملات ارزی شناسایی کرد. بر طبق سود و زیان تلفیقی نیز درآمدهای عملیاتی تلفیقی در 12 ماهه نزدیک به 6.7 همت و درآمد کارمزد 874 میلیارد تومان بوده است. هم‌چنین سود مبادلات ارزی تلفیقی رشد بیش از 5.8 برابری داشت و به 227 میلیارد تومان رسید.

گفتنی است، بانک آینده در سال 1401 موفق به برگشت بیش از 22 همت ذخایر مطالبات مشکوک‌الوصول شده است، که این امر کمک زیادی به بانک خواهد کرد.

اخبار مرتبط

همراه اول در سه بخش مجزا، غرفه برتر نمایشگاه تلکام 2024 شد

میلاد جانه

صدور کارت رفاهی ۳۰۰ میلیون تومانی در شعب منتخب بانک رفاه کارگران آغاز شد

میلاد جانه

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد هرمزگان در حال برگزاری است +لینک مشاهده آنلاین مجمع

میلاد جانه

طی مراسمی با حضور جمعی از مقامات عالی لشکری و اقتصادی کشور؛ اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) بانک رفاه کارگران رونمایی شد

میلاد جانه

بیش از 8 درصد از جمعیت کشور، مشتری بانک آینده هستند

میلاد جانه

برگزاری نخستین بوت‌کمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید