آخرین وضعیت مخازن سدهای کشور نشان میدهد که پرشدگی مخازن به نزدیکی ۶۰ درصد رسیده است.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده در خصوص وضعیت بارشها و مخازن سدهای کشور، اخیر میزان خروجی از مخازن سدهای کشور تا ۱۷ تیر ۲۵ میلیارد و ۷۸۰ میلیون متر مکعب ثبت شده که این عدد در مقایسه با سال گذشته که عددی معادل ۲۱ میلیارد و ۹۹۰ میلیون متر مکعب بوده ۱۳ درصد افزایش را نشان میدهد.
ورودی سدها نیز در سال جاری به ۳۶.۲۲ میلیون متر مکعب رسیده و در مقایسه با ۲۸ میلیارد و ۱۸۰ میلیون متر مکعب سال گذشته ۲۹ درصد رشد داشته است.
در حال حاضر حجم آب موجود در مخازن ۲۹ میلیارد و ۴۶۰ میلیون متر مکعب ثبت شده که نسبت به سال گذشته که عددی معادل ۲۴.۵۲ میلیارد متر مکعب بوده ۲۰ درصد رشد داشته است. این دادهها پرشدگی مخازن آب موجود در سدهای کشور را ۶۰ درصد نشان میدهد.
وضعیت سدهای مهم نشان میدهد که در ۲۵ سد درصد پرشدگی آنها به بیش از ۵۰ درصد رسیده و بیشترین پرشدگیها مربوط به سد رودبار استان لرستان با ۱۰۰ درصد، مارون خوزستان و تالوار زنجان با ۹۸ درصد و سد جگین استان هرمزگان است.
سدهای استان تهران که موجودی مخازن آن به ۵۷۹ میلیون متر مکعب میرسد به ۳۱ درصد پرشدگی رسیده که نسبت به سال گذشته ۵ درصد کاهش را نشان میدهد. در تصویر زیر وضعیت سدهای مختلف کشور آورده شده است.
همچنین ارتفاع کل ریزشهای جوی کشور معادل ۲۰۴.۸ میلیمتر بوده که این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت که ۲۳۷.۲ میلیمتر است ۱۴ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته که عددی معادل ۱۸۵.۹ میلیمتر بوده ۱۰ درصد افزایش را نشان میدهد.