سرآمد اخبار
برنج
اقتصاد

واردات برنج به حدود ۳۰۰ هزارتن رسید

دبیر کمیسیون تامین کنندگان و واردکنندگان برنج گفت: بنابر آمار میزان واردات برنج در ماه های اخیر به حدود ۳۰۰ هزارتن رسیده است.

آقای مسیح کشاورز گفت: بنابر آمار از ابتدای سال حدود ۳۰۰ هزارتن برنج توسط بخش خصوصی وارد شده است.

او با بیان اینکه سالانه یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج وارد شده است، افزود: از وزارت جهاد تقاضا کردیم امسال ۲ ماه از ممنوعیت واردات کسر شود که تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده است.

کشاورز ادامه داد: برآورد ما این بود که دوره ممنوعیت اعمال نمی شود چراکه با وجود مشکلات ارزی، برنج به میزان کافی وارد نشده است و اکنون بخش عمده از ارز ۳۰۰ هزار برنج وارداتی هم دولت به ما بدهکار است.

دبیر کمیسیون تامین کنندگان و واردکنندگان برنج گفت: با توجه به میزان واردات برنج احتمال کمبود عرضه و گرانی برنج خارجی و نوسانات بازار برنج ایرانی دور از انتظار نیست. در نهایت بازرگانی دولتی به عنوان رقیب بخش خصوصی همانند سنوات قبل از ذخایر احتیاطی اقدام به عرضه می کنند.

او از ثبات بازار برنج خارجی خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو برنج هندی ۴۰ تا ۵۵ هزارتومان و برنج پاکستانی ۴۵ تا ۶۰ هزارتومان است.

اخبار مرتبط

رتبه سوم اوپک به نام ایران | ایران چقدر نفت تولید می کند؟

میلاد جانه

باقی مانده سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ پس از تجمیع واریز می‌شود

میلاد جانه

قیمت انواع سکه و طلا در بازار؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند شد؟ | جدول جدیدترین قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

تفاهمنامه‌ همکاری‌های دوجانبه پارلمانی ایران و تاجیکستان امضا شد

میلاد جانه

صادرات زنجیره فولاد به ۴.۸ میلیارد دلار رسید/ موانع را بردارید، صادرات به ۱۰ میلیارد دلار هم می رسد

میلاد جانه

فنر قیمت ها در نرود! / دلیل افزایش قیمت ها در ابتدای سال چیست؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید