سرآمد اخبار
تخم مرغ
اقتصادبازار

تخم مرغ کماکان کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار گفت: با توجه به کاهش مصرف در فصل گرما، هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۹ هزارتومان کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.

ناصر نبی پور گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۸ تا ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است که کماکان ۹ هزارتومان کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.

او مازاد تولید و کاهش مصرف در فصل گرما را علت اصلی افت قیمت تخم مرغ کمتر از نرخ مصوب در بازار اعلام کرد و افزود: علی رغم ذخیره سازی تخم مرغ از سوی دولت و صادرات، قیمت کماکان پایین است.

نبی پور تولید روزانه تخم مرغ را بالای ۳ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد و گفت: بنابر آمار روزانه ۳ تا ۳ هزار و ۲۰۰ تن تخم مرغ در کشور مصرف می شود‌.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: بنابر آمار روزانه حدود ۴۰۰ تن تخم مرغ صادر می شود. همچنین یک هزار و ۵۰۰ تن هم خرید حمایتی تخم مرغ انجام شده است.

او گفت: بنابر نرخ مصوب اعلامی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری  ۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان  و مصرف کننده ۵۶ باید عرضه شود که اکنون به رغم کاهش قیمت درب مرغداری، تخم مرغ با نرخ مصوب به دست کننده می رسد.

اخبار مرتبط

صادرات تخم مرغ یک‌شبه ممنوع شد!/ خطر فساد ۶۰ تریلی تخم مرغ مانده در مرز

میلاد جانه

صادرات تخم‌مرغ از ۹۰ هزار تن عبور کرد

میلاد جانه

امسال تولید مرغ به ۳ میلیون تن می‌رسد

میلاد جانه

هشدار درباره کاهش تولید تخم مرغ در ماه های آینده

زینب یزدانی

تولید تخم مرغ ۱۰ درصد افزایش می‌یابد

میلاد جانه

دلیل گرانی تخم مرغ در بازار | قیمت هر شانه ۳۰ عددی چند شد؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید