سرآمد اخبار
لله گانی
اخبار شرکت ها

تأکید مدیرعامل بانک رفاه کارگران بر توسعه تعاملات این بانک و بازار سرمایه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در جلسه کمیته نقدینگی بر توسعه تعاملات این بانک و بازار سرمایه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی در کمیته نقدینگی این بانک گفت: حدود 80 درصد تأمین مالی طرح ها و پروژه های اقتصادی توسط شبکه بانکی انجام می شود و تعامل بازار سرمایه و بانک ها می تواند به رشد و شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد کشور کمک کند.

وی تصریح کرد: منابع محدود شبکه بانکی مانع از پاسخگویی به تمام نیازهای اقتصادی است بنابراین، باید از ابزارهای نوین تأمین مالی همچون اوراق گام، گواهی سپرده خاص و انتشار اوراق با همکاری بازار سرمایه استفاده کرد و این ابزارهای نوین نقطه پیوند و همکاری شبکه بانکی با بازار سرمایه است که باید بر آن تأکید کرد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران افزود: اگر چه بار اصلی تأمین مالی بر دوش شبکه بانکی است، اما برای اینکه بانک ها بتوانند وظیفه و رسالت خود را به خوبی انجام دهند، نیاز به استفاده از ابزارهای جدید و نوین تأمین مالی دارند.

دکتر لله گانی ادامه داد: سیاست های بانک مرکزی در سال جدید، کنترل نقدینگی و کاهش تورم در اقتصاد است. بانک رفاه کارگران برای همراهی با این سیاست ها، از ابتدای سال جدید با تشکیل کمیته نقدینگی تلاش کرد هم نقدینگی بانک را مدیریت و هم منابع لازم را برای طرح ها و پروژه های اقتصادی تأمین کند.

وی اظهار داشت: در موضوع تسویه مطالبات بانک رفاه کارگران از سازمان تأمین اجتماعی، سهام برخی از شرکت ها به بانک واگذار شده است که با تصویب هیئت مدیره، فروش سهام شرکت ها و دارایی های مازاد در اولویت برنامه ها قرار گرفته است.

دکتر للـه‌گانی در پایان تصریح کرد: با تشکیل کمیته‌ای ویژه، راهکارهای تعامل بانک رفاه کارگران با بازار سرمایه مورد بررسی قرار می گیرد و امیدواریم بتوانیم حضور مؤثری در این بازار داشته باشیم.

اخبار مرتبط

برگزاری نشست‌های همراه اول در حاشیه نمایشگاه کیش‌اینوکس 1403

میلاد جانه

دکتر للـه‌گانی تشریح کرد: اقدامات اجرایی و برنامه‌های توسعه‌ای بانک رفاه کارگران ویژه بازنشستگان

میلاد جانه

به دنبال تبدیل ایده‌های نو به محصول هستیم

میلاد جانه

برگزاری مجامع سال‌های مالی 1400 و 1401 بانک آینده

میلاد جانه

۲۵ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد استان بوشهر توسط کارکنان بانک رفاه کارگران آزاد شدند

میلاد جانه

آغاز به کار نخستین نمایشگاه «اهواز پترواکس» با حضور همراه اول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید