سرآمد اخبار
منابع آبی
اخبار داغاقتصاد

ذخایر منابع آب تهران ۳۵ میلیون متر مکعب کاهش یافت

مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: ذخایر منابع آبی تهران ۳۵ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کسری دارد که با این وجود مدیریت مصرف امری ضروری است.

محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: قوانینی که در بودجه سال ۱۴۰۲ آمده، محصول نگاه بلند و خردمندانه وزارت نیرو است و ظرفیت مناسبی را برای شرکت‌های آب و فاضلاب فراهم کرده است که امیدواریم بتوانیم بیشترین بهره را از این قوانین ببریم.

او  با بیان اینکه شرکت‌های آب و فاضلاب بنگاه‌های اقتصادی خودگردان هستند، گفت: باتوجه به اختیاراتی که قانون برای هیئت های مدیره در نظر گرفته است، این اختیارات به طور قطع نقش موثری در پویایی و تعالی شرکت‌ها خواهد داشت.

اردکانی به تعارض بین عرضه و تقاضا در شرکت‌های آب و فاضلاب اشاره کرد و افزود: هم اکنون ذخایر منابع آبی این استان ۳۵ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کسری دارد و همین امر موجب شده تا از مشترکان که همان مشتریان این بنگاه هستند، تقاضا کنیم که کمتر مصرف کنند؛ اما از سویی دیگر همین امر موجب خواهد شد تا کالای این بنگاه اقتصادی کمتر به فروش رود و درآمد‌های ما کمتر شود.

مدیرعامل آبفای استان تهران، تورم بالا و افزایش ۲۵ درصدی حقوق و دستمزد‌ها را از دیگر چالش‌های مالی شرکت آب و فاضلاب استان تهران برشمرد و گفت: در چنین شرایطی تامین و توزیع آب در کلان‌شهر تهران مرهون تلاش‌های جهادی است و نیازمند درک متقابل نهاد‌های بالادستی و وزارت نیرو هستیم.

اخبار مرتبط

افت قیمت در بازار خودرو/ کدام خودرو ۵۰ میلیون تومان ارزان شد؟

میلاد جانه

تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات

میلاد جانه

نرخ بهره آمریکا ۰.۲۵ واحد درصد افزایش یافت

میلاد جانه

پژو یک روزه ۱۸ میلیون تومان افزایش یافت

میلاد جانه

نگاهی به درآمدهای مالیاتی در چهار ماه نخست ۱۴۰۲ | رشد ۵۰ درصدی نسبت به سال گذشته

میلاد جانه

قرارداد ایران و هند برای توسعه بندر چابهار امضا شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید