سرآمد اخبار
طلا
اخبار داغاقتصاد

قیمت طلای جهانی افزایشی شد

امروز قیمت طلای جهانی نیز به ۱۹۱۴ دلار و ۱۰ سنت رسید، درحالیکه پیش از تعطیلی بازار به پایین ترین حد خود رسیده بود.

طلا پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح، به ۱۹۱۳ دلار و ۱۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز به ۱۹۱۴ دلار و ۱۰ سنت رسید.

شاخص دلار آمریکا و بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری در مسیر چهارمین افزایش هفتگی متوالی خود قرار داشتند اما طلا تا کنون حدود ۱.۲ درصد کاهش داشته است.

داده‌های روز پنجشنبه نشان داد که قیمت‌های مصرف‌کننده در ایالات‌متحده در ماه جولای با کمترین افزایش سالانه تورم اصلی در نزدیک به دو سال گذشته افزایش متوسطی داشته است و این امیدها را افزایش می‌دهد که فدرال رزرو در پایان چرخه افزایش نرخ خود قرار دارد.

بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۲.۷۱ دلار رسید و پلاتین با ۰.۸ درصد افزایش به ۱۹۱۴ دلار و ۱۲ سنت رسید.

پالادیوم با ۲ درصد افزایش به ۱۳۱۲ دلار و ۵۲ سنت رسید که بهترین هفته خود از اواسط ژوئن را نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط

خبر خوش برای تهرانی‌ها

میلاد جانه

ارز نیمایی موبایل و تبلت حذف شد

میلاد جانه

پایان بورس امروز ۶ آبان ۱۴۰۳/ خوش بینی به بازار سهام بازگشت

میلاد جانه

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ آبان ۱۴۰۲ /جدول

میلاد جانه

قیمت طلا و سکه در بازار ۱۰ تیر ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

آرامش در بازار طلا همزمان با رشد نسبی قیمت دلار

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید