سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هااقتصاد

بانک آینده با قوت به‌ کار خود ادامه می‌دهد

حق رای 60 درصد سهام بانک به وزارت اقتصاد و دارایی منتقل شده و این به معنای مالکیت و یا انحلال نیست.

بر اساس دادنامه مردادماه 1402 دیوان عدالت اداری صرفاً حق رای 60 درصد سهام مازاد این بانک را به وزارت امور اقتصادی و دارایی منتقل نموده است و این موضوع اصلاً به‌معنای انتقال مالکیت این بانک نمی‌باشد و صرفاً اقدامات قانون‌گذار به‌منظور جلوگیری از تسلط یک شخص حقیقی یا حقوقی بر منابع بانکی، اعمال سقف 10 درصدی بر سهام شخص واحد است و مجمع عمومی متناظر با سهام به وزارت امور اقتصادی و دارایی سپرده شده است یعنی هنگامی که مجمع عمومی تشکیل شود نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی در مجامع این بانک حضور خواهند یافت.

بانک آینده، به‌عنوان یک بانک مردمی و با اعتماد بیش از 7 میلیون مشتری و خدمات منحصر به‌فرد و دارایی‌های ارزشمند و هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، با قدرت و قوت به مسیر خود ادامه می‌دهد و هر گونه خبر انحلال و ادغام این بانک را به‌شدت تکذیب می‌کند.

هم‌چنین این بانک با توجه به دارایی‌های مولد خود دارای استحکام مالی بسیار خوب در مقایسه با سیستم بانکی می‌باشد. از این‌رو این بانک حق پیگرد قانونی در مقابل رسانه‌هایی که با اهداف خاص موجبات تشویش اذهان عمومی و برهم زدن آرامش هموطنان و آسیب‌رسانی به اقتصاد ملی را به‌وجود می‌آورند را محفوظ می‌داند.

اخبار مرتبط

مدیرعامل فولاد هرمزگان در جلسه شورای معاونین دستاوردهای سه ماه نخست را تشریح کرد؛ شعار ما می‌توانیم به یک فرهنگ سازمانی تبدیل شده است

میلاد جانه

هم اکنون پخش زنده بزرگترین همایش سرمایه گذاری فولاد در جنوب کشور ((فولادی شو))

میلاد جانه

بازدید معاون اول رییس‌جمهور و وزیر ارتباطات از غرفه همراه اول

میلاد جانه

محصولات ایران خودرو را با اعتبار 100 میلیون تومانی بانک رفاه کارگران خریداری کنید

میلاد جانه

فهرست شعب منتخب بانک رفاه کارگران در ایام تعطیلات نوروز 1404 اعلام شد

میلاد جانه

ورود و مدیریت ۵۱۱ همت منابع با بانکداری الکترونیک در بانک آینده

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید