سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هااقتصاد

بانک آینده با قوت به‌ کار خود ادامه می‌دهد

حق رای 60 درصد سهام بانک به وزارت اقتصاد و دارایی منتقل شده و این به معنای مالکیت و یا انحلال نیست.

بر اساس دادنامه مردادماه 1402 دیوان عدالت اداری صرفاً حق رای 60 درصد سهام مازاد این بانک را به وزارت امور اقتصادی و دارایی منتقل نموده است و این موضوع اصلاً به‌معنای انتقال مالکیت این بانک نمی‌باشد و صرفاً اقدامات قانون‌گذار به‌منظور جلوگیری از تسلط یک شخص حقیقی یا حقوقی بر منابع بانکی، اعمال سقف 10 درصدی بر سهام شخص واحد است و مجمع عمومی متناظر با سهام به وزارت امور اقتصادی و دارایی سپرده شده است یعنی هنگامی که مجمع عمومی تشکیل شود نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی در مجامع این بانک حضور خواهند یافت.

بانک آینده، به‌عنوان یک بانک مردمی و با اعتماد بیش از 7 میلیون مشتری و خدمات منحصر به‌فرد و دارایی‌های ارزشمند و هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، با قدرت و قوت به مسیر خود ادامه می‌دهد و هر گونه خبر انحلال و ادغام این بانک را به‌شدت تکذیب می‌کند.

هم‌چنین این بانک با توجه به دارایی‌های مولد خود دارای استحکام مالی بسیار خوب در مقایسه با سیستم بانکی می‌باشد. از این‌رو این بانک حق پیگرد قانونی در مقابل رسانه‌هایی که با اهداف خاص موجبات تشویش اذهان عمومی و برهم زدن آرامش هموطنان و آسیب‌رسانی به اقتصاد ملی را به‌وجود می‌آورند را محفوظ می‌داند.

اخبار مرتبط

حضور همراه اول در بزرگترین رویداد فناوری عراق

میلاد جانه

پیام مدیرعامل فولاد هرمزگان به مناسبت روز خبرنگار

میلاد جانه

محصولات ایران خودرو را با حساب وکالتی بانک رفاه کارگران خریداری کنید

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران روز ملی صنعت پتروشیمی را تبریک گفت

میلاد جانه

یادداشت مدیرعامل فولاد هرمزگان به‌مناسبت روز صنعت و معدن؛ رشد تولید و توسعه، دو رکن اقتصاد مقاومتی

میلاد جانه

انتصاب معاون جدید زیرکمیسیون خاورمیانه کمیسیون بین‌المللی تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی دنیا از ایران

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید