سرآمد اخبار
فولاد هرمزگان
اخبار شرکت هااقتصاد

مدیرعامل فولاد هرمزگان در جلسه مشترک با مدیرعامل منطقه ویژه خلیج فارس عنوان کرد: فولاد هرمزگان، مصمم به تحقق تولید 10 میلیون تن فولاد در استان هرمزگان

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در تلاش هستیم با اجرای طرح‌های توسعه‌ای متعدد و تحقق تولید 10 میلیون تن فولاد در استان هرمزگان، به قطب نخست تولید فولاد در کشور تبدیل شویم.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، جلسه مشترک عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با کامران داستانی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با موضوع بررسی روند طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان و راهکارهای برطرف کردن چالش‌های موجود برگزار شد.

در این جلسه معروفخانی با اشاره تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم طرح‌های توسعه‌ای در فولاد هرمزگان با پیشرفت قابل ملاحظه‌ای مواجه شده‌اند و با سرعت در حال انجام هستند. هدف اصلی ما از اجرای این طرح‌ها تحقق برنامه‌های کلان صنعت فولاد کشور به ویژه شعار تولید 10 میلیون تن فولاد در استان هرمزگان است.

وی افزود: در تلاش هستیم با تحقق تولید 10 میلیون تن فولاد در استان هرمزگان، به قطب نخست تولید فولاد در کشور تبدیل شویم. در حال حاضر فولاد هرمزگان چندین طرح توسعه‌ای بزرگ را در دست اجرا دارد و به زودی کلنگ‌زنی کارخانه نورد نیز در این شرکت انجام خواهد شد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه در خصوص کارخانه نورد گرم فولاد هرمزگان تکنولوژی منحصر به فرد آن بوده که برای نخستین بار در کشور است چنین طرحی اجرا می‌شود.

محصول نهایی این کارخانه ورق‌هایی با ضخامت پایین و استحکام بالا خواهد بود بود و ظرفیت نهایی کارخانه نیز 1.7 میلیون تن در سال در نظر گرفته شده است.

معروفخانی در پایان تصریح کرد: فولاد هرمزگان با تمام توان خود علی‌رغم تمام محدودیت‌ها مشغول تولید است و در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری به دنبال رشد تولید خواهد بود.

اخبار مرتبط

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد هرمزگان در حال برگزاری است +لینک مشاهده آنلاین مجمع

میلاد جانه

مشاور عالی ریاست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور خبر داد: برنامه ۵ ساله در حوزه علوم زمین تدوین می‌شود/ بروز تنش‌ آبی طی 15 سال آینده در صورت نداشتن مدیریت صحیح و علمی

میلاد جانه

فروش اوراق ودیعه بانک مرکزی با نرخ 27.5 درصد در بانک رفاه کارگران آغاز شد

میلاد جانه

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان خبر داد: انتخاب شرکت نگین فولاد هرمزگان به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های مرجع استان

میلاد جانه

تحقق بیش از 100 درصدی وام فرزندآوری در بانک‌ آینده

میلاد جانه

دکتر بهمن اسکندری، در نخستین نشست هیأت‌ مدیره به‌ عنوان مدیرعامل بانک آینده انتخاب شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید