سرآمد اخبار
زعفران
اخبار داغاقتصاد

صادرات طلای سرخ ۶۳ درصد افزایش یافت

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار ۴ ماهه گمرک، صادرات طلای سرخ نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی ۶۳ درصد رشد داشته است.

غلامرضا میری از ثبات نسبی قیمت طلای سرخ در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو زعفران دسته ۳۷ میلون تومان، زعفران پوشال ۴۴ تا ۴۵ میلیون تومان، نگین ۴۵ تا ۴۷ میلیون تومان، سرگل ۴۷ تا ۴۸ میلیون تومان و سوپرنگین ۴۸ تا ۵۰ میلیون تومان است.

او با بیان اینکه کمتر از ۴۰ روز تا برداشت زعفران نو زمان باقی است، افزود: با توجه به آنکه گیاه زعفران زیر زمین است، از این رو نمی‌توان پیش بینی دقیقی راجع به تولید زعفران داشت.

میری درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران گفت: بنابر آمار ۴ ماهه گمرک صادرات زعفران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۳ درصد رشد داشته است و همواره پیش بینی می‌شود که روند صعودی صادرات ادامه یابد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به ازدیاد زوار در تعطیلات تابستان و محرم و سفر به مشهد، تقاضا برای خرید زعفران در بازار افزایش یافته است که این امر در رونق بازار بی تاثیر نیست.

اخبار مرتبط

شروع طوفانی میم‌کوین ترامپ | آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

میلاد جانه

واردات لوازم خانگی، یک گام تا تحقق | کدام لوازم خانگی باید وارد شوند؟

میلاد جانه

آیین نامه جدید واردات خودروهای نو و کارکرده ابلاغ شد

میلاد جانه

واکنش روسیه به پیشنهاد نفتی / بازار انرژی بهم ریخت؟

میلاد جانه

تولید قارچ ۱۰ درصد افزایش می‌یابد

میلاد جانه

عراقچی: امنیت عراق را امنیت ایران می‌دانیم/ الاعرجی: عراق امنیت ایران را امنیت خود می‌داند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید