سرآمد اخبار
چای
اقتصاد

رئیس سازمان چای خبر داد؛ مصرف سالانه ۱۰۰ هزارتن چای خشک در کشور

جهانساز گفت: بنابر آمار سالانه حداکثر ۱۰۰ هزارتن چای خشک در کشور استفاده می شود که حدود ۳۰ درصد از تولید داخل است.

حبیب جهان ساز گفت: با دستور وزیر جهاد کشاورزی مقرر شده، وارد کنندگان برای واردات چای مورد نیاز تنظیم بازار باید بخشی از چای تولید داخل را خریداری کنند تا نگاه تامین بازار بیشتر به سمت تامین از منابع داخلی باشد.

او افزود: اجرایی شدن این دستور به رونق صنعت چای و گردش مالی سریع‌تر کارخانجات فرآوری کمک می‌کند ضمن آن که چای داخلی بیشتری در سبد خانوارها قرار می‌گیرد.

جهانساز ادامه داد: بنابر آمار نیاز سالانه کشور به چای خشک با احتساب ذخایر و رسوبات انباری حداکثر ۱۰۰ هزار تن است که حدود ۳۰ درصد آن از طریق تولید داخل و مابقی با واردات تامین می‌شود.

او افزود: تمایل تجار ایرانی به واردات چای خارجی است در حالی که مردم و تولیدکنندگان تمایل به بازار و مصرف چای داخلی دارند و از این رو رویکرد تجار باید تغییر کند.

رئیس سازمان چای کشور گفت: اگر اولویت تجار در مورد چای یا سایر محصولات، تولید داخلی باشد، با مشکلات کمتری روبرو خواهیم شد.

اخبار مرتبط

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان | پیش بینی قیمت بیت کوین در هفته آینده

میلاد جانه

بورس منفی شد | شاخص کل به رقم ۲ میلیون و ۱۷۱ هزار واحد رسید

میلاد جانه

اجلاس وزرای کشور‌های عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار می‌شود

میلاد جانه

بورس منفی ماند | کاهش ۱۴هزار و ۶۷۳ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

توقف روند افزایشی قیمت طلا در بازارهای جهانی| روند کلی بازار صعودی است

میلاد جانه

بازار طلا و سکه افزایشی شد | جدول قیمت ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید