سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هااقتصاد

سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک آینده: پس از برگزاری مجمع، مقدمات افزایش سرمایه بانک آینده فراهم می شود

سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک آینده در حاشیه سی و سومین همایش بانکداری اسلامی از برگزاری مجامع این بانک تا پایان شهریورماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار اخباربانک، دکتر شعبان مرادی با اعلام برگزاری مجامع عادی به طور فوق‌العاده مربوط به تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 1397/12/29 و 1398/12/29 و همچنین مجمع عمومی فوق‌العاده بانک در روز بیستم شهریورماه، از افزایش سرمایه این بانک نیز خبر داد.

مرادی در ادامه اظهارداشت: پس از برگزاری مجامع پیش رو و تعیین حسابرس قانونی بانک مقدمات افزایش سرمایه بانک نیز فراهم خواهد شد.

سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک آینده ضمن تشکر از تعامل وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی برای صدور مجوز برگزاری این مجامع، از سهامداران صبور و سایر ذینفعان این بانک نیز قدردانی کرد.

مرادی ضمن گرامی‌داشت هفته بانکداری اسلامی گفت: یکی از شاخصه‌های پایدار و بارز در قانون عملیات بانکداری بدون ربا، توجه به قرض‌الحسنه و تلاش برای توسعه این اصل مهم است که در فرهنگ دینی و قرآنی ما نیز به صورت ویژه مورد تأکید قرار گرفته است و بانک آینده نیز با تکیه بر قوانین بانکداری اسلامی در مسیر حرکت کشورمان به سوی تحقق توسعه پایدار اقتصادی مبتنی بر عدالت اجتماعی گام‌های موثر و مفیدی را بر داشته است.

اخبار مرتبط

ثبت‌نام سریع و آسان خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

چشم‌اندازی به لزوم شناسایی و اکتشاف منابع معدنی پهنه‌های آبی جنوب کشور/ بستر عمیق دریای عمان و اقیانوس هند برای اکتشاف عناصر ارزشمند معدنی مناسب است

میلاد جانه

قیمت پایه سهام شرکت توسعه بین الملل ایران‌مال، بیش از 162 هزار میلیارد‌تومان ارزش‌گذاری شد

میلاد جانه

اعطای تندیس «سازمان سبز برتر» به همراه اول

میلاد جانه

مدیرعامل این بانک تصریح کرد؛ حمایت بانک رفاه کارگران از سرمایه‌گذاران عمانی

میلاد جانه

همراهی بانک آینده با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت/ پرداخت قریب به 1100 میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه فرزندآوری در سال‌جاری

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید