سرآمد اخبار
مخازن سدها
اجتماعی

افزایش ورودی آب به سدهای کشور | آخرین وضعیت بارندگی و تراز آبی سدها را ببینید

بر اساس آمارهای وزارت نیرو، بارندگی‌های سال آبی جاری ۱۴ درصد کمتر از میانگین بلندمدت است و حجم آب موجود در مخازن سدها به ۲۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون مترمکعب رسیده که معادل ۴۸ درصد گنجایش این مخازن است.

به گزارش همشهری، میانگین ارتفاع ریزش‌های جوی در سال آبی جاری (اول مهر ۱۴۰۱ تا شامگاه ۵ شهریور ۱۴۰۲) معادل ۲۰۹.۴ میلی‌متر بوده که این میزان نسبت به دوره مشابه در سال آبی قبل ۴ درصد افزایش یافته؛ اما در مقایسه با میانگین دوره‌های مشابه در ۵۴ سال گذشته ۱۴ درصد کمتر است.

باوجود شرایط نامساعد بارندگی، عملکرد وزارت نیرو در حوزه سدها نسبتاً بهتر بوده و با مدیریت انقباضی منابع توانسته است موجودی آب در مخازن را نسبت به مدت مشابه در سال آبی قبل ۱۵ درصد افزایش دهد.

بر اساس آمار جدید وزارت نیرو، ورودی آب به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بالغ‌بر ۳۸ میلیارد و ۳۳۰ میلیون مترمکعب بوده است که این مقدار نسبت به ورودی ۳۰ میلیارد و ۱۳۰ میلیون مترمکعبی در مدت مشابه در سال آبی گذشته، ۲۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

طبق اطلاعات حوزه آب، در این بازه زمانی، خروجی آب از سدها ۱۷ درصد نسبت به سال آبی قبل افزایش یافته و از رقم ۲۸.۷ میلیارد مترمکعب به ۳۳.۶ میلیارد مترمکعب در سال جاری رسیده است.

بر اساس این گزارش، حجم آب موجود در مخازن سدها در سال جاری ۲۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون مترمکعب است که نسبت به مدت مشابه سال آبی قبل، ۱۵ درصد بیشتر است.

اخبار مرتبط

۵۴ درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است

میلاد جانه

جدیدترین گزارش وضعیت آب در سدهای کشور

میلاد جانه

حجم پرشدگی سد‌های کشور ۴۳ درصد است

میلاد جانه

۴۵درصد مخازن سدهای کشور خالی است +جدول

میلاد جانه

اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد

میلاد جانه

۳۷ درصد حجم سدهای کشور خالی است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید