سرآمد اخبار
بازار میوه
اخبار داغاقتصاد

قیمت انواع میوه و صیفی در بازار | جدیدترین قیمت انگور، انجیر، شلیل، موز، هلو و سیب را ببینید

تناقض عجیبی در بازار میوه وجود دارد با وجود اینکه خریدار کم است اما قیمت هم بالاست که این بر خلاف قانون عرضه و تقاضا هم است.

به گزارش همشهری آنلاین، بازار میوه در دو روز مانده از تابستان به دلیل بالا بودن قیمت‌ها کساد است و تب و تاب همیشگی را ندارد، رشد قیمت میوه که حتی در فصل گرم هم ادامه داشت باعث شده خریدار کمتر شود و البته قیمت ها هم در اوج بماند که این خود تناقض عجیبی است.

 ابراهیم مرادزاده، کارشناس کشاورزی گفت: بالا بودن هزینه های تولید میوه باعث شده که تولید کننده و فروشنده به کمتر از یک حدی نفروشد زیرا فکر می کند که حاشیه سودی نخواهد داشت.

وی اضافه کرد: قیمت نهاده هایی مانند سم و کود و هزینه کارگری برای باغدار بالا رفته است، به ویژه این رشد قیمت پس از حذف ارز دولتی نهاده‌ها بیشتر شد و تولید کننده برای جبران آن مجبور به بالا بردن قیمت است.

وی اضافه کرد: البته بخش زیادی از رشد قیمت ها مربوط به دلالی و واسطه گری است که در این بازار بیش از سایر بخش ها است که بعضا از سر زمین تا رسیدن به دست مصرف کننده چندین بار دست دلالان میوه می چرخد و قیمت را تا سه برابر بالا می برند.

مرادزاده افزود: در میدان مرکزی میوه و تره بار هم که محل عمده فروشی است نیز نظارت ها کامل نیست و باعث سوء استفاده برخی مغازه داران  می شوند و آنها بیش از نرخ مصوب ۳۵ درصد به قیمت میوه خرده فروشی اضافه می کنند.

جدیدترین قیمت میوه در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران به این شرح است:

اخبار مرتبط

قیمت طلا و سکه، امروز 25 مرداد 1402 / بازگشت سکه امامی به کانال 28 میلیون تومانی

میلاد جانه

دکتر غنی نژاد: دولت پزشکیان باید قیمت های دستوری را تعطیل کند/ بدون لکنت به مردم بگویید قیمت فعلی بنزین فقط به نفع قاچاقچیان سوخت و افراد پولدار است

میلاد جانه

سقوط آزاد طلا رقم خورد| بدترین عملکرد طلا در ۷ ماه گذشته

میلاد جانه

ثبت سفارش واردات خودرو به مناطق آزاد ابلاغ شد

میلاد جانه

قیمت جدید مرغ را ببینید/ به این شرط قیمت مرغ می‌ریزد

میلاد جانه

خبر خوش برای متقاضیان نهضت ملی مسکن | اقساط ماهانه وام کاهش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید