سرآمد اخبار
املاک
اقتصاد

املاکی‌های غیرمجاز تهران نقره داغ شدند

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از اخذ ۸۸۰ میلیارد ریال جریمه از مشاورین املاک غیرمجاز این استان خبر داد و گفت: یک هزار و ۴۰۰ مشاور املاک غیرمجاز طی این مدت در استان تهران پلمب شد.

به گزارش مهر، حسین جنتی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران از پلمب یک هزار و ۴۰۰ مشاور املاک غیرمجاز طی پنج ماه در استان تهران خبر داد و گفت: همچنان طرح گشت‌های مشترک ساماندهی مشاوران املاک در سطح شهر و استان تهران تداوم خواهد داشت.

وی با بیان اینکه گشت‌های مشترک ساماندهی مشاوران املاک با کمک تعزیرات و اماکن و اداره صمت انجام می‌شود گفت: در این طرح‌ها ۱۱ هزار مورد بازرسی از مشاورین املاک انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: میزان جرایم اخذ شده تعزیراتی از مشاورین املاک غیرمجاز طی این مدت ۸۸۰ میلیارد ریال بوده است، از ۲۸ هزار مشاور املاک فعال در استان تعداد ۴۵۰۰ مشاور، غیرمجاز هستند.

اخبار مرتبط

نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۴۴ درصد رسید

میلاد جانه

یک پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه/ خرید این طلا ۲ میلیون تومان سود دارد

میلاد جانه

ظرفیت واقعی تولید نفت ایران ۶.۵ میلیون بشکه در روز است

میلاد جانه

واکنش شورای رقابت به قیمت‌های جدید خودرو

میلاد جانه

شاخص کل بورس قرمز پوش به استقبال پاییز رفت

میلاد جانه

توسعه پایدار فرودگاه‌ها ارکان مهم رشد اقتصادی هستند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید