سرآمد اخبار
ماهی
اقتصاد

تولید قزل آلا به ۱۱۵ هزارتن می رسد

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و میزان واردات تخم چشم زده پیش بینی می شود که تولید قزل آلا به ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزارتن برسد.

آرش نبی زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا در عمده فروشی ۱۵۵ تا ۱۵۸ هزارتومان و سالمون ۱۶۷ تا ۱۷۰ هزارتومان است.

به گفته او، طبق روال همه ساله برآورد می شود که تقاضا برای خرید تخم مرغ در ۶ ماهه دوم سال افزایش یابد که با این موضوع در نوسان بازار بی تاثیر نیست.

نبی زاده ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی پیش بینی می شود که تولید قزل آلا به ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزارتن برسد که براین اساس ۱.۲ تا ۱.۴ کیلو سرانه مصرف است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی درباره آخرین وضعیت صادرات قزل آلا گفت: برآوردها حاکی از آن است که صادرات قزل آلا به ۱۰ هزارتن برسد که براین اساس رکورد سال گذشته شکسته می شود.

او گفت: سال گذشته عمده صادرات قزل آلا به آذربایجان و ارمنستان بود، درحالیکه امسال عمده صادرات به عراق و کشورهای عربی است.

اخبار مرتبط

کاهش بیش از ۴۰۰ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

افزایش 2 برابری صادرات تخم مرغ نسبت به سال قبل

میلاد جانه

اجاره خانه به این افراد ممنوع شد!

میلاد جانه

سخنگوی دولت: مذاکره غیرمستقیم در عمان دنبال می‌شود

میلاد جانه

یارانه پردرآمدها این ماه حذف نمی شود

میلاد جانه

بازفعال‌سازی ۱۸۴۰ واحد صنعتی راکد از ابتدای امسال

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید