سرآمد اخبار
سبحانیان
اخبار داغاقتصاد

درآمد‌های مالیاتی به بیش از دو برابر درآمد‌های نفتی رسید

رئیس کل سازمان امور مالیاتی نوشت: در شش ماهه اول امسال درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است.

هادی سبحانیان رئیس امور مالیاتی نوشت: در شش ماهه اول امسال درآمد‌های مالیاتی به بیش از دو برابر درآمد‌های نفتی رسیده است.

او افزود: دستاورد بزرگ دولت سیزدهم در راستای کاهش وابستگی به نفت و تأمین مالی پایدار و غیرتورمی که با تمرکز بر مالیات ستانی از دانه درشت‌ها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است.

گفتنی است که دولت سیزدهم با هوشمندسازی نظام مالیاتی، بر اساس داده‌محوری و اطلاعات مودیان اقدام به مالیات ستانی منصفانه و عادلانه کرده است. مالیات طبق کارکرد، عملکرد و مستندات اصناف و مشاغل دریافت می‌شود و این‌گونه نیست که طبق مالیات سال گذشته و یا بر اساس توافق و چانه‌زنی باشد.

اخبار مرتبط

وزیر راه و شهرسازی: اولویت دولت مسکن‌دار کردن اقشار محروم و کم‌درآمد است

میلاد جانه

قیمت نفت روند صعودی گرفت

میلاد جانه

دست بنگاه‌های املاک از ۲۵۰۰ میلیارد تومان کوتاه شد

میلاد جانه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 22 فروردین 1402/ سکه وارد کانال 20 میلیون می‌شود؟

میلاد جانه

کارشناس بازار ارز: مسئول حفظ ارزش پول ملی و مدیریت ارز، بانک مرکزی است

میلاد جانه

جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار نیما به مرز ۵۴ هزار تومان رسید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید