سرآمد اخبار
چک
اجتماعیاخبار داغاقتصاد

پذیرش چک‌های قدیمی فقط در بانک صادر کننده از نیمه مهر ماه

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: برای چک‌های قدیمی این محدودیت را اعمال کردیم که از اول مهر فقط بانکی که چک‌ را صادر کرده می‌تواند آن را نقد کند.

مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: به هر چک نوع جدید که به بازار می‌آید یک دوره زمانی مثل سابق سرویس می‌دهیم و طبیعتا بعد از یک مدت محدودیت‌هایی برای چک‌های قدیمی صورت می‌گیرد، ولی این محدودیت‌ها به میزانی نیست که بازار را دچار مشکل کند و کسانی که دست‌اندرکار کار‌های تجاری هستند نتوانند این چک‌ها را نقد کنند.

او بیان کرد: در این شرایط برای چک‌های قدیمی این محدودیت را اعمال کردیم که از اول مهر ماه فقط در بانکی که چک‌ها را صادر کرده است می‌توان آن را نقد کرد، که این محدودیت را تا ۱۵ مهر ماه تمدید کردیم.

گفتنی است که در حال حاضر و با گذشت دو سال و نیم از اجرای قانون جدید چک، حدود ۹۰ درصد چک‌های در گردش از چک‌های جدید است. به بیان دیگر براساس آخرین آمار سهم چک‌های جدید از کل چک‌های وصول شده در سامانه چکاوک حدود ۹۰ درصد بوده است.

بر همین اساس، طبق بخشنامه‌ بانک مرکزی به شبکه بانکی، پذیرش و تبادل چک‌های قدیمی از مهر ماه سال جاری صرفا در بانک صادرکننده چک قابل انجام است.

اخبار مرتبط

نظرسنجی سی‌ان‌ان: در مناظره، هریس از ترامپ بهتر عمل کرد

میلاد جانه

امنیت شغلی مهمترین مطالبه کارگران است

میلاد جانه

قیمت طلا و سکه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

آمریکا تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران وضع کرد

میلاد جانه

هشدار بانک جهانی درباره سقوط نفت به زیر ۶۰ دلار

میلاد جانه

کسری در تامین اقلام اساسی نداریم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید