سرآمد اخبار
چک
اجتماعیاخبار داغاقتصادبانک و بیمه

بانک مرکزی: بیش از ۹۱ درصد چک‌ها وصول شدند

بر اساس آمار بانک مرکزی، در تیر ماه 1402، 91.2 درصد از کل چک‌های مبادله‌شده در سامانه چکاوک وصول شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا، تازه‌ترین آمار بانک مرکزی نشان میدهد، طی تیر ماه 1402، 91.2 درصد از کل چک‌های مبادله‌شده در سامانه چکاوک وصول شده است. این نسبت از نظر مبلغی نیز معادل 87.3 درصد است.

براساس آمار چک‌های مبادله‌ای در تیر‌ماه سال 1402 حدود 7 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 4829 هزار میلیارد ریال مبادله‌ شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، 1.6 درصد و از نظر مبلغ، 4.1 درصد کاهش نشان می‌دهد.

درصد تعداد و مبلغ چک‌های وصول‌شده در ماه قبل از آن (خرداد ماه سال 1402) به ترتیب معادل 91.7 درصد و 88.4 درصد بوده است. همچنین این نسبت در ماه مشابه سال قبل به ترتیب برابر 90.7 درصد و 89.6 درصد بوده است.

اخبار مرتبط

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۳ اردیبهشت ماه /جدول

میلاد جانه

مصوبه برکناری سلاح‌ورزی ابلاغ شد

میلاد جانه

فرونشست در تهران به فرابحران رسیده/ وجود ۶۰۰ کیلومتر رشته قنات شناسایی شده زیر تهران

میلاد جانه

خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد

میلاد جانه

ریالی از وجه خرید تضمینی گندم پرداخت نشد

میلاد جانه

واردات خودروهای کارکرده متوقف نشده| شیوه نامه بانک مرکزی مانع واردات نیست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید