سرآمد اخبار
فردوسی پور
چهره هاورزش

تشویق مردم گریه عادل فردوسی پور را درآورد

عادل‌ فردوسی‌پور در در مراسم اهدای جوایز دنیای تصویر (تندیس حافظ) جایزه بهترین چهره تلویزیونی به عادل فردوسی پور برای مجموعه «فوتبال۳۶۰» را دریافت کرد.

 در مراسم اهدای جوایز بیست و دومین مراسم سینمایی و تلویزیونی دنیای تصویر (تندیس حافظ) جایزه بهترین چهره تلویزیونی به عادل فردوسی پور برای مجموعه «فوتبال۳۶۰» تعلق گرفت.

عادل فردوسی‌پور بعد از دریافت جایزه و به دنبال تشویق و حمایت حاضرین در سالن گفت که اگر ادامه بدهید، گریه می‌کنم.

او اظهار کرد:  همیشه دریافت جایزه لذت بخش است، اما این جایزه برای من لطف دیگری دارد. چیزی نمانده که از ابراز محبت شما به گریه بیفتم. می‌دانید در این پنج سال چه اتفاقاتی رخ داد و درها به روی من بسته شد. خوشحالم که در کشور خود و کنار مردم دوست‌داشتنی ایران باقی ماندم.

فردوسی‌پور ادامه داد: خوشحالم برنامه‌ای را از صفر در کنار عوامل حرفه‌ای شروع کردم و امروز بسیار دیده می‌شود. امیدوارم بتوانم خدمت کوچکی به شما کرده باشم. یاد علی معلم عزیز شاد. این جایزه تقدیم به مردم خوب، دوست داشتنی و بامعرفت کشورم.

 منبع: برترین ها

اخبار مرتبط

واکنش جالب سروش رفیعی به تغییر قیافه‌اش (عکس) 

میلاد جانه

اقدام بد ژوزه مورینیو علیه سردار آزمون

میلاد جانه

محمدرضا گلزار کنار ستاره تیم ملی فوتبال پس از عروسی جنجالی +عکس

میلاد جانه

خانه پدری لاله و ستاره اسکندری بر اثر بمباران تخریب شد

میلاد جانه

محمدرضا گلزار در باشگاه ورزشی /تصاویر

میلاد جانه

پژمان درستکار استعفا کرد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید