سرآمد اخبار
سایپا
اخبار داغاقتصاد

اولین خودروی هیبریدی سایپا سال آینده وارد بازار می‌شود

مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا از تولید اولین خودروی هیبریدی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در همایش صنعت دانش بنیان گفت: خوشبختانه ریل گذاری در صنعت خودروسازی کشور در مسیر درستی در حال پیشرفت و حرکت است.

او حرکت در مسیر دانش بنیان‌ها را مطلوب و مهم خواند و گفت: صنعت خودروسازی با نگاه درستی که دارد می‌تواند در صنعت دانش بنیان حرکت کند چرا که یکی از صنعت‌های پیشران خودروسازی دانش بنیان است.

تیموری در ادامه در خصوص تولید خودروی هیبریدی  گفت:در حال حال حاضر خودروی  هیبرید CNG که ۱۰ سال روی آن اقدامی انجام نشده بود مجدد با تلاش گروه خودروسازی سایپا طراحی و در نهایت ۱۰۰ هزار ساینا تاکسی هیبرید CNG تولید و عرضه خواهد شد.

به گفته مدیر عامل سایپا، قرار است دومین خودروی هیبریدی برقی سایپا به نام آریا سال آینده وارد بازار کشور شود همچنین سومین خودرو با همین نام آریا کاملا برقی خواهد بود.

تیموری گفت: یکی از برنامه مهم ما این است بتوانیم حوادث رانندگی را در کشور به حداقل ممکن برسانیم به طوری که با همکاری چندین شرکت سال آینده یک سیستم هوشمند برای کاهش حوادث به بهره برداری برسد.

او در خصوص ساخت باتری خودرو‌های برقی گفت: مذاکراتی جهت سرمایه‌گذاری مشترک صورت گرفته است و امیدواریم با همراهی شرکت مپنا برای خودرو چانگان بتوانیم فعالیت خود را شروع کنیم.

اخبار مرتبط

نوسان بازار خودرو بالا رفت

میلاد جانه

۴ متهم افت تولید صنایع بورسی در تابستان امسال

میلاد جانه

رکورد صادرات تخم مرغ شکسته می‌شود

میلاد جانه

اعلام قیمت جدید قند و شکر | قیمت مصوب یک کیلو شکر بسته‌بندی چند؟

میلاد جانه

تولید ۴ میلیون تن ذغال سنگ در کشور

میلاد جانه

ثبت ششمین رشد متوالی در بورس | افزایش ۳۳ هزار و ۴۸۹ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید