سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبورس

سقوط سنگین بورس | کاهش ۵۱ هزار و ۶۱۰ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس امروز روند نزولی شدیدی داشت و با کاهش حدود ۵۱ هزار واحدی، روی دو میلیون و هزار واحد ایستاد.

به گزارش همشهری آنلاین، شاخص کل بورس امروز با ۵۱ هزار و ۶۱۰ واحد کاهش در رقم دو میلیون و هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز همین روند را داشت و با ۲۶ هزار و ۱۹ واحد کاهش نسبت به دیروز، رقم ۶۸۳ هزار و ۲۴۷ واحد را ثبت کرد.

در این بازار بیش از ۴۱۱ هزار معامله به ارزشی بالغ بر ۵۲ هزار و ۷۵۲ میلیارد ریال انجام شد.

در معاملات امروز فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، گسترش نفت و گاز پارسیان، پالایش نفت بندرعباس و گروه مپنا جزو نمادهای بازار سرمایه بودند که بیشترین تاثیر را روی شاخص بورس داشته و همه آن‌ها روند نزولی را تجربه کردند.

در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس نیز با ۶۵۹ واحد کاهش در رقم ۲۵ هزار و ۲۵ واحد ایستاد.

در این بازار بیش از ۲۰۷ هزار معامله انجام شد که بیشتر از ۲۵۶ هزار و ۶۸۳ میلیارد ریال ارزش داشت.

پلیمر آریا ساسول، سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات، ایران خودرو دیزل، گروه انتخاب الکترونیک آرمان، بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان جنوب و سرمایه‌گذاری صبا تامین بیشترین تاثیر را روی شاخص فرابورس گذاشتند و در این بین همه نمادهای مذکور روند منفی داشتند.

اخبار مرتبط

ترامپ جهش صادرات نفت ایران را گردن بایدن انداخت

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ دومین روز کاهشی بازار خودرو

میلاد جانه

استقبال از کالابرگ الکترونیکی بالای ۹۰ درصد پیش‌بینی می‌شود

میلاد جانه

یک کارشناس: بازار سرمایه امیدوار شده است

میلاد جانه

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران: امتناع وزارت کشاورزی از ذخیره سیب زمینی در فصل ارزانی

میلاد جانه

سخنگوی وزارت‌ امور خارجه: هماهنگی دستگاه دیپلماسی و نیروهای مسلح نتیجه درخشانی برای ایران داشت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید