سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصاد

افت ۱۸ هزار و ۲۹۰ واحدی شاخص بورس در معاملات امروز

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه بازار سهام، با ۱۸ هزار و ۲۹۰ واحد کاهش معادل ۹۱ صدم درصد به دو میلیون و یک هزار و ۴۲۲ واحد رسید.

به گزارش همشهری آنلاین، شاخص هم وزن نیز با ۱۰ هزار و ۴۱۳ واحد کاهش معادل یک و ۵۱ صدم درصد در محدوده ۶۸۰ هزار و دو واحد قرار گرفت.

نمادهای فولاد، شپنا، خودرو، شبندر، فملی و کگل از نمادهای تاثیر گذار منفی بر شاخص کل بورس بودند.

نمادهای تکاردان، شستا، ثشاهد، خودرو و خساپا هم از نمادهای پرتراکنش با تاثیر منفی بر بازار سهام بودند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۳۴۹ واحد کاهش به عدد ۲۴ هزار و ۹۰۰ واحد رسید.

نمادهای دی، بمولد، کرمان و خاور از نمادهای پرتراکنش با تاثیر منفی و نمادهای بپیوند و فزر از نمادهای با تاثیر مثبت بر بازار فرابورس امروز بودند.

بازار امروز سهام شاهد ۹۴ نماد مثبت برابر ۷۰۳ نماد منفی بود. ۲۶ صف خرید مقابل ۱۳۲ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به منفی ۶۳۴ میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهام را به ارزش ۳ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان دست به دست کردند.

ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۱۴ میلیارد دلار بود.

اخبار مرتبط

صنعت شکر ایران چند قدم تا خودکفایی

میلاد جانه

ورود مشاوران املاک به سامانه املاک و مستغلات در آینده نزدیک

میلاد جانه

رئیس‌جمهور: فلسطین به مسئله اول جهان بشریت تبدیل شده است

میلاد جانه

فرشاد مومنی: راه نجات ایران توسعه عادلانه و فراگیر و به رسمیت شناختن همه عناصر و اجزای نظام ملی است

میلاد جانه

صادرات زعفران ۲۶ درصد کاهش یافت

میلاد جانه

قیمت ارزها در مرکز مبادلات/ دلار ۴۰۲۰۰ تومان شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید