سرآمد اخبار
طلا
اخبار داغاقتصاد

قیمت طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت

قیمت طلا امروز، دوشنبه پس از رسیدن به بالاترین رقم نزدیک به یک ماه گذشته کاهش یافت زیرا تشدید نگرانی‌ها از درگیری بین رژیم صهیونیستی و گروه فلسطینی حماس باعث افزایش بیش از ۳ درصدی طلا شد.

به گزارش بازار، هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۴۲ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۱۱.۷ درصد کاهش به ۱۹۲۰ دلار و ۸۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۶۱ درصد کاهش به ۱۹۲۱ دلار و ۸۰ سنت رسید.

طلا که در زمان‌های نامشخص به عنوان یک سرمایه‌گذاری مطمئن محسوب می‌شود، پس از افزایش ۳.۴ درصدی در روز جمعه در بزرگترین افزایش یک روزه خود در هفت ماه گذشته از ۲۰ سپتامبر به ۱۹۳۴ دلار و ۸۲ سنت رسید.

درگیری بین رژیم صهیونیستی و حماس بر افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی برای بازارهای مالی متمرکز شده است زیرا سرمایه‌گذاران منتظرند ببینند آیا این درگیری به کشورهای دیگر با پتانسیل افزایش بیشتر قیمت نفت و وارد کردن ضربه‌ای تازه به اقتصاد جهانی کشیده می‌شود یا خیر.

طبق گزارش رویترز، احساسات مصرف‌کننده در ایالات‌متحده در ماه اکتبر بدتر شد و خانوارها انتظار تورم بالاتری را در سال آینده داشتند اما قدرت بازار کار احتمالاً به حمایت از هزینه‌های مصرف‌کننده ادامه می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۴ درصد کاهش به ۲۲.۶۲ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۸۷۹ دلار و ۱۹ سنت رسید و پالادیوم در ۱۱۴۷ دلار و ۵۵ سنت ثابت ماند.

اخبار مرتبط

رشد ۵۸ هزار و ۱۵۷ شاخص کل بورس

میلاد جانه

بقایی: برای ما موضع‌گیری رسمی هیئت نمایندگی مذاکره کننده آمریکا مهم است

میلاد جانه

ایران تامین کننده ۹۰ درصد زعفران جهان

میلاد جانه

کنسرو ماهی به این دلیل گران می‌شود

میلاد جانه

جهش بی سابقه اونس طلا/ دلایل کلیدی افزایش قیمت طلای جهانی

میلاد جانه

مومنی، اقتصاددان: اگر حکومت بخواهد رابطه خود با مردم را در استاندارد ۲۷۰ سال پیش نگه دارد نمی‌توان دانش‌بنیان شد/ از مقاومت در برابر توسعه سیلی خواهید خورد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید