سرآمد اخبار
خاندوزی
اخبار داغاقتصاد

وزیر اقتصاد: ایران منتظر نمی‌ماند دستی از بیرون مسائلش را حل کند

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه ایران منتظر نمی ماند تا یک دستی از بیرون مسائلش را حل کند، ‌ گفت: می‌خواهیم پژوهشگران و دانشجویان را در امور سیاست گذاری اقتصادی دخیل کنیم.

به گزارش همشهری آنلاین، سید احسان خاندوزی در نشست صمیمی با دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه ایران منتظر نمی ماند تا یک دستی از بیرون مسائلش را حل کند، ‌ افزود: می‌خواهیم پژوهشگران و دانشجویان را در امور سیاست گذاری اقتصادی دخیل کنیم و امسال توانستیم برخی نخبگان را صید کنیم و کسانی که در دوره گذشته مدرسه تابستانه شرکت کرده بودند را آرام آرام وارد وزارت اقتصاد کردیم و کسانی که امسال شرکت کردند سال آینده ورود خواهند کرد.

وی تاکید کرد: مقام دانشگاه و پاسداشت فرزانگی امری است که در سیاست گذاری به آن نیازمندیم که البته در این مسیر تلاش‌های زیادی شده و سرمایه انسانی ارزشمندی در اختیار داریم که شأن بسیار مهمی است و باید دانشگاه‌ها را بیش از این در اداره کشور دخیل کنیم؛ این موضوع هم در وزارت اقتصاد مورد توجه است و هم مورد تاکید شخص رئیس جمهور بوده است.

خاندوزی با اشاره به دو مسیر وزارت اقتصاد در این زمینه برای دخیل کردن نهاد دانشگاه در سیاست گذاری اقتصادی گفت: از گذشته دستگاه‌ها احساس بی‌نیازی و حس غلط استغنا را نسبت به دانشگاه داشته‌اند که سعی کردیم این حس را بشکنیم و به یک باور تبدیل کنیم که بسیاری از نگاه‌ها و نگرش‌های علمی بیرون ساختار وزارتخانه‌هاست و باید به صاحب نظران، اندیشمندان و اساتید مراجعه و آنها بهره برد.

وزیر اقتصاد با اشاره به نشست‌های منظمی که از سوی این وزارتخانه حداقل هر یک فصل یکبار با دانشگاه‌های مختلف برگزار می‌شود، این نشست‌ها را در تداوم مسیر نخست یعنی ارتباط موثر دانشگاه برشمرد.

خاندوزی همچنین مسیر دوم را تربیت سیاستگذاران جوان برای آینده دانست و افزود: ثمره درخت گردو کاشتن ۲۰ تا ۳۰ سال بعد نصیب کشور می‌شود؛ در این راستا مدرسه تابستانه سیاستگذاری اقتصادی در دو دوره متوالی در وزارت اقتصاد برگزار شد.

وی از دانشجویان و پژوهشگران خواست تا موضوعات مرتبط با رساله‌های ارشد و دکترای خود را در مسائل مرتبط با سیاستگذاری و موضوعاتی که به معیشت اقتصادی مردم مربوط است انتخاب کنند تا رفته رفته فصلی ایجاد شود تا ایده‌ها، نیت‌ها و خواست‌های درست با کسانی که تصمیم‌سازان خوبی هستند، مرتبط شود.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: می‌خواهیم پل ارتباطی خوبی برقرار کنیم تا فارغ التحصیلان با صندلی‌های سیاست گذاری پیوند داشته باشند.

خاندوزی گفت: تلاش داریم ارتباط بین دانشجویان خوش فکر و دغدغه مند نسبت به حل مسائل کشور برقرار شود تا آنها در سال‌های بعد بر کرسی‌های سیاست گذاری و تصمیم سازی کشور بنشینند.

وی تصریح کرد: قائل به این هستیم که جدایی نهاد دانشگاه و نهاد سیاستگذار باید از بین برود و این ایده‌ها و انگیزه‌های خوب در مسیر حل مسائل کشور قرار گیرند.

اخبار مرتبط

آخرین آمار نرخ سود بین بانکی | نرخ بهره بین بانکی چند شد؟

میلاد جانه

افزایش قیمت ها در بازار طلا و سکه ؛ طلای ۱۸ عیار چقدر بالا رفت؟ | جدول قیمت ها

میلاد جانه

با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید

میلاد جانه

نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت

میلاد جانه

گزارش امروز بازار خودرو/ پژو پارس ۳۵ میلیون تومان گران شد

میلاد جانه

چشم‌انداز صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری به سوریه در ۱۴۰۳

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید