سرآمد اخبار
مهدی ضیغمی
اخبار داغاقتصاد

هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری ایران و بلاروس تا ۴۰۰ میلیون دلار

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: هدفگذاری شده است مبادلات تجاری ایران و بلاروس تا دو سال آینده به ۴۰۰ میلیون دلار برسد.

به گزارش تسنیم، مهدی ضیغمی در حاشیه شانزدهمین اجلاس کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و بلاروس اظهار داشت: در این اجلاس توافقات خوبی در حوزه‌های مختلف از جمله مواد معدنی و ماشین آلات مربوط به این حوزه، تراکتور سازی، قطعات فنی و مهندسی و تجهیزات پزشکی صورت گرفت.

وی افزود: سفر آتی معاون اول رئیس جمهور به بلاروس هم می‌تواند در توسعه روابط دو کشور بویژه در حوزه اقتصادی موثر باشد و اجرایی کردن توافقات دو کشور از جمله در همین کمیسیون را تسریع ببخشد.

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران اضافه کرد علاوه بر این سفر، ایران و اتحادیه اقتصادی اورسیا یک توافق تجارت ترجیحی دارند که تا پایان سال به تجارت آزاد تبدیل می‌شود که می‌تواند دریچه‌ای به روی تجارت ایران با بلاروس و همچنین با چهار کشور دیگر این اتحادیه بگشاید.

شانزدهمین اجلاس کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و بلاروس امروز با حضور وزرای صمت دو کشور بعنوان روسای ایرانی و بلاروسی کمیسیون برگزار شد.

در کنار این اجلاس، هیات بلاروسی همچنین چند ملاقات از جمله با معاون اول رئیس جمهور، وزرای نفت، راه و شهرسازی و کشاورزی و همچنین رئیس کل بانک مرکزی انجام می‌دهند.

اخبار مرتبط

برای نخستین بار؛ پرداخت مالیات در ۱۵ قسط

میلاد جانه

چرا قیمت بیت کوین دوباره کاهش یافت؟

میلاد جانه

تنها ۳۳ درصد مخازن سد‌های کشور خالی است

میلاد جانه

حمام خون در بازار رمزارزها / آخرین وضعیت بازار

میلاد جانه

نحوه خرید لاستیک دولتی به ۲ روش اینترنتی و حضوری اعلام شد | جزییات و مراحل ثبت نام

میلاد جانه

۶۵ درصد لوازم خانگی کشور ساخت داخل است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید