سرآمد اخبار
وزارت صمت
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

واکنش وزارت صمت به نامه گلایه هیات دولت | فرایند جدید نظارت بر بازار به زودی اعلام می‌شود

وزارت صمت در واکنش به نامه وزیر صمت به دو معاونش درباره گلایه مکرر اعضای هیات دولت از رها بودن بازار اعلام کرد: طراحی لازم برای پررنگ تر شدن نقش اتحادیه ها در فرایندهای نظارتی از یک ماه پیش انجام شده و به زودی فرایند جدید نظارت اعلام می شود.

به گزارش همشهری آنلاین، دفتر رسانه وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره خبر منتشر شده مبنی بر گلایه از وزارت صمت در خصوص وضعیت بازار، اعلام کرد: اینگونه پیگیری‌ها و نظارت ها از ابتدای دولت سیزدهم وجود داشته است و نشان دهنده اهمیت بازار برای دولتمردان است و هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده و رویه معمول و متداول در وزارت صمت برای پیگیری موضوعات مرتبط با این وزارتخانه در سطح بازار است.

در جلسات هیات دولت، مکرراً درخصوص نظارت بر بازار تاکید می‌شود و تمام وزارتخانه های اقتصادی در این خصوص نقش خود را ایفا می کنند. به ویژه در حوزه صنف مشاورین املاک و نظارت بر قیمتهای اجاره بها و فروش مسکن، نظارت‌های موثری در ماه‌های گذشته با همکاری وزارت راه و شهرسازی انجام شده است.

همچنین در حوزه مواد غذایی و اقلام کشاورزی، همکاری موثری با وزارت جهاد کشاورزی در حوزه نظارت بر قیمتها وجود دارد. در مقوله تورم عمومی نیز همکاری ها با بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی وجود دارد.

وزارت صمت تحولات رخ داده در بازار و روند قیمت‌ها را پایش کرده و از مجاری قانونی در اختیار خود برای تنظیم بازار اقدام‌ می‌نماید.

باید در نظر داشت که تنظیم گری تمامی کالاهای موجود در بازار تحت اختیارات وزارت صمت نیست و دستگاه‌های دیگر نیز از مجاری قانونی و ظرفیت‌های خود برای رصد پایش و تنظیم بازار همچون وزارت صمت استفاده می‌کنند.

دفتر رسانه وزارت صمت همچنین اعلام کرد: در دستور جدید وزیر محترم صمت، تاکید شده است که نظارتها باید با همکاری و حضور پررنگ تر خود اتحادیه ها و اتاق های اصناف انجام شود که در این راستا طراحی لازم از یک ماه پیش انجام شده و به زودی فرایند جدید نظارت با کمک مردم و اصناف اطلاع رسانی خواهد شد.

اخبار مرتبط

تامین ارز واردات از ۸ میلیارد دلار گذشت

میلاد جانه

رشد ۵۵ درصدی ترانزیت کالا در کشور

میلاد جانه

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد؛ نزدیک به صفر بودن رشد اقتصادی در دولت گذشته

میلاد جانه

وصول ۱۲۵ همت مالیات در ۲ ماهه ۱۴۰۳

میلاد جانه

اجازه نمی‌دهیم بازار برنج مختل شود| در کنار مردم و کابینه رئیس جمهور شهید هستیم

میلاد جانه

ضرر اقتصادی ناترازی سوخت / چقدر بنزین وارد کردیم؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید