سرآمد اخبار
چای
اخبار داغاقتصاد

برخی برندهای چای قیمت های خود را دوباره افزایش دادند

بعد از افزایش ۲۵ درصدی قیمت چای خارجی در اوایل تابستان، بعضی از برندها قیمت محصولات خود را برای دومین بار افزایش داده‌اند.

به گزارش همشهری، قیمت چای برخی برندهای مطرح در دو ماه اخیر با افزایش ۲۵ درصدی همراه بوده است. مشاهدات میدانی و رصد قیمت محصولات موجود دربازار نشان می‌دهد، بعد از افزایش ۲۵ درصدی قیمت چای خارجی در اوایل تابستان، بعضی از برندها قیمت محصولات خود را برای دومین بار افزایش داده‌اند.

مقایسه قیمت کنونی انواع چای با نرخ‌های مردادماه نشان می‌دهد در حالی که قیمت بیشتر برندها بی‌تغییر بوده، دو برند شهرزاد و گلستان قیمت بسته‌های نیم کیلویی چای خارجی را از ۲۰۰ هزار توان به ۲۴۵ و ۲۵۰ هزار تومان رسانده‌اند.

مشکلاتی که سال گذشته در واردات چای ایجاد شد رشد تدریجی قیمت این کالای اساسی را به همراه داشت. امسال نیز افزایش قیمت ادامه یافت  و قیمت هر کیلو چای خارجی را به حدود کیلویی ۳۰۰ هزار تومان رسانده است.

اخبار مرتبط

ضوابط ثبت سفارش آیفون‌های تجاری به زودی اعلام می‌شود

میلاد جانه

سازمان بورس مکلف به ارائه اطلاعات مربوط به افزایش سرمایه به صورت الکترونیکی شد

میلاد جانه

ارزش قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی ۳۰ درصد کاهش یافت

میلاد جانه

وزیر پیشین صمت: مسیر فاینانس چین از حل مشکل با امریکا می‌گذرد

میلاد جانه

افزایش ۱۲.۲ درصدی واردات محصولات نساجی به کشور

میلاد جانه

کاستن از حجم قاچاق با شفاف شدن مسیر تجارت خارجی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید